CAMIOANELE SCANIA – ALEGEREA OPTIMA A OPERATORILOR DE TRANSPORT

Transporturile sunt o afacere care se bazează pe încredere. Zi de zi, oamenii se bazează pe companiile de transport pentru a ajunge la destinaţie. Dar fiabilitatea şi disponibilitatea nu sunt atât de uşor de atins. Acestea stau la baza lungii tradiţii Scania, de a oferi exact ceea ce este necesar. Cu o multitudine de opţiuni disponibile şi cu o gamă largă de configuraţii modulare, posibilităţile sunt nesfârşite.

Camioanele Scania pentru transporturi de cursă lungă combină cea mai bună calitate, tehnologia de ultimă generaţie şi opţiunile unice de adaptare la cerinţele actuale. Rezultatul este economia deosebită în funcţionare, plăcerea de a conduce şi obţinerea unor vehicule adaptate în mod special necesităţilor.

Un camion Scania este, în multe privinţe, visul oricărui şofer. Stilul distinctiv şi confortul generos din cabină au condus la câştigarea unei reputaţii deosebite în toată lumea. Manevrarea precisă şi stabilitatea asigură un drum fără probleme și ajungerea la destinaţie cu aceeaşi bună dispoziţie.

Economia de combustibil şi disponibilitatea sunt caracteristicile renumite Scania. Utilizatorii se pot baza întotdeauna pe o economie optimă în funcționare. Chiar dacă utilizatorii beneficiază de puterea remarcabilă a motorului Scania V8 sau de unul dintre renumitele motoare în linie, ei pot conta întotdeauna pe manevrabilitate şi performanţe deosebite. La doar o rotire a cheii vor simţi imediat puterea care va aduce un zâmbet încrezător pe faţa oricărui şofer.

scania text

Încărcătură cu volum ridicat

Dacă spaţiul maxim pentru încărcătură înseamnă profituri mai mari, vehiculul Scania poate fi optimizat pentru a oferi rezultate maxime. Multe dintre tipurile de bunuri sunt voluminoase, dar nu foarte grele. Aceast lucru înseamnă că spaţiul pentru încărcătură este adesea factorul de limitare pentru profitabilitatea maximă. Datorită unei selecţii de înălţimi pentru şasiuri şi de cabine, capacitatea pentru încărcătura vehiculului Scania poate fi optimizată în funcţie de bunurile care trebuie transportate.

Scania oferă înălţimi diverse pentru toate configuraţiile disponibile. Prin intermediul unui şasiu jos pentru autoşasiu cu o caroserie fixă sau care poate fi schimbată, spaţiul maxim de încărcare este de aproximativ 120 mc. O combinaţie extra joasă de autotractor/megaremorcă oferă un spaţiu de încărcare de 100 mc.

Temperatură controlată

Fiabilitatea şi viteza medie ridicată sunt calităţile Scania care fac diferenţa în transportul cu temperatură controlată. Timpul efectiv de funcţionare şi performanţa sunt factorii cruciali când este necesară livrarea bunurilor sensibile la temperatură, la timp. Cu argumente precum un vehicul de calitate premium și rețeaua de service mondială, Scania poate oferi fiabilitatea de care utilizatorii au nevoie, iar puterea și cuplul disponibile la alegere în gama de motoare Scania înseamnă că poate fi păstrată viteza de croazieră necesară.