BUCHER MUNICIPAL, SPECIALISTUL IN CURATENIA STRADALA

Începând cu 1 octombrie 2014, Bucher Schörling şi-a schimbat numele, devenind astfel Bucher Municipal. Din acel moment, acest nou brand este numele sub care măturătoarele mari și compacte realizate de firma elvețiană de la Niederweningen vor fi comercializate. Clienții și utilizatorii din întreaga lume vor continua să se bucure de gama completă de produse ale unui producător fruntaș, dar și de rețelele remarcabile de servicii în vânzări.

Oricare ar fi dimensiunea, performantele rămân la același standard: excelența. Măturătoarele compacte de la Bucher Municipal oferă o curățare optimă a oricărei suprafețe. Flota compactă este formată din Citycat 1000 de 1 mc, din bine cunoscutul Citycat 2020 2 mc și din noul şi puternicul CityCat 5006 de 4 mc. Bucher Municipal combină capacitatea de măturare cu o curățenie de înaltă performanță. De asemenea, Citycat 2020 și Citycat 5006 sunt primele vehicule din clasa lor ce vin echipate cu motoare Euro 6 standard. În plus, toate ansamblurile măturătoare de la Bucher Municipal sunt disponibile pe Euro 6, alături de un șasiu compatibil. Flota de măturătoare stradale Bucher Municipal variază de la CityFant 5000 (5 mc), CityFant 6000 (6 mc) la OptiFant 8000, cu un buncăr robust de 8 mc.

Toate măturătoarele de la Bucher Municipal folosesc o curățare economică și prietenoasă cu mediul înconjurător, neafectându-l. Acestea sunt fabricate în conformitate cu standardul de mediu și calitate ISO 9001. Aproape toate modelele vin cu motoare Euro 6 ce respectă standardul de emisii reduse. Toate modelele beneficiază de etichetă PM10 cu trei stele pentru o curățare ușoară, demonstrându-se astfel inovația Bucher Municipal în proiectarea și fabricarea măturătorilor de stradă, oferind produse puternice, economice și ecologice. Măturătoarele îndeplinesc cerințele economice și ecologice ale municipiilor și furnizorilor de servicii, într-un mod optim.

Primul producător de mașini de curățat Euro 6

Bucher Schörling AG este una dintre cele cinci divizii ale Grupului Bucher, cu sediul în Zurich, Elveția. De asemenea, compania este unul dintre liderii mondiali pentru producția de vehicule municipale destinate curățării eficiente și ecologice rutiere și pentru deszăpezirea zonelor publice și private. Bazându-se pe o rețea globală de organizații de vânzări și distribuitori, Bucher Schörling este întotdeauna la îndemână și oferă servicii bune de customer service.

CityCat 5006 oferă operatorului confort maxim în utilizare prin interiorul cabinei care furnizează un mediu de lucru modern, putând fi dotat, opțional, chiar și cu trei locuri. De asemenea, ușile de o mărime generoasă permit accesul din orice parte și, datorită faptului că este prevăzută cu geamuri mari, dispune de o vizibilitate excelentă. Panoul transparent integrat în podeaua cabinei permite o vedere directă la gura de aspirare și la reziduurile ce sunt aspirate. Oriunde este necesară curățarea străzilor, această mașină furnizează putere și funcționalitate superioare, tratând toate sarcinile în mod eficient.

Cu CityCat 5006, Bucher Schörling devine primul producător care a lansat mașini de curățenie ce se încadrează în clasa Euro 6.

bt text

Producătorul este unul dintre liderii de piață în clasa 4 mc cu modelul anterior, CityCat 5000. Complet reproiectat, CityCat 5006 produce emisii extrem de reduse. Acesta este propulsat de un motor diesel de 160 CP cu aditiv AdBlue, care îndeplinește cerințele stricte ale standardului de emisii Euro 6.

Constructorii de la Bucher Schörling au avut două obiective-cheie în dezvoltarea noului CityCat 5006: performanță exemplară și o acoperire sporită. Ca urmare, noul model oferă o putere de aspirare mai mare, având același nivel de zgomot. În plus, volumul spațiului pentru colectarea reziduurilor și rezervorul de apă au fost mărite, astfel că mașina acoperă spații mai mari și poate fi folosită pentru mai mult timp. Modelul 5006 oferă o performanță superioară fiind eficient energetic, economic și cu emisii reduse.

Comenzile și instrumentele dispuse central sunt simple și ușor de folosit. Toate funcțiile sunt acționate și controlate folosind maneta de comandă localizată în partea dreaptă a scaunului șoferului. Vehiculul poate fi utilat cu o mare varietate de echipamente pentru a îndeplini orice nevoie. Adăugarea unui furtun detașabil, un sistem de curățare cu apă la înaltă presiune, un sistem de spălare a străzilor, o perie specială pentru buruieni, o perie frontală și multe alte opțiuni va extinde foarte mult aria sa de funcționare. Operatorul vehiculului are acces facil la toate datele relevante ale mașinii prin intermediul unui display central mare de 7 inch.

După o zi de muncă, nu mai e nevoie ca operatorul să se ocupe de curățarea mașinii pentru că aceasta este prevăzută cu funcție de autocurățire, fiind necesară doar conexiunea la apă. Apoi, operatorul trebuie să activeze funcția EasyClean de auto-curățare. Mașina va fi perfect curată în termen de câteva minute.

Sistem de monitorizare

Monitorizarea operațiunilor economice sunt o chestiune importantă pentru noul CityCat 5006, datorită performanțelor sale de aspirare mare și puterii de acoperire. Toate datele principale ale mașinii și intrările pentru a doua zi (timp total de funcționare și orele de lucru, călătorii operaționale, consumul de combustibil, etc.) pot fi exportate pe un stick USB în formatul de date universal CSV. Acest lucru înseamnă că datele stocate pot fi folosite ulterior de către managerii de achiziții publice și operatorii de flote ca un instrument util pentru gestionarea sa.

 

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro