BOSCH SPUNE STOP PRAFULUI DIN CONSTRUCTII

În calitate de profesionist vi se cere, în primul, rând un lucru: să lucrați curat. În acest sens, sistemul Bosch Click & Clean Bosch sprijină fiabil – indiferent dacă este vorba despre lucrul în construcții la roşu, renovări, reabilitări sau în spaţii interioare de locuit.

Numai sistemul potrivit transformă profesioniștii în experţi desăvârşiţi. Pentru că în sistemul Click&CLean fiecare detaliu este bine gândit, la Bosch, aspiratoarele, sculele electrice și accesoriile au fost dezvoltate împreună și adaptate perfect unele în raport cu celelalte. Noul sistem Click & Clean aduce laolaltă lucrurile care aparțin unele de altele: el combină direct sistemele de aspirare a prafului cu aproape toate sculele electrice Bosch. Dacă este necesar, acestea pot fi şi schimbate rapid.

Dar sistemul potrivit nu asigură numai curăţenia, ci şi ordinea. De exemplu, fiecare L-BOXX se poate fixa printr-un clic direct pe noile aspiratoare Bosch, oferind spaţiu pentru scule electrice şi accesorii. Astfel, aspiratorul utilizatorilor se transformă într-o staţie de lucru mobilă care vor ușura munca zilnică.

Aspiratoarele universale Bosch cu sistem de curăţare automată a filtrului (AFC) oferă, datorită curăţării regulate a filtrelor-burduf plate, un debit volumic ridicat pentru rezultate excelente de lucru – şi în cazul aspirării unor cantităţi mari de material. Filtrul-burduf plat suportă până la 500 kg de praf, echivalentul a peste 27 de canistre pline, fără o scădere perceptibilă a capacităţii de aspirare. Datorită funcţionării optime a curăţării automate a filtrelor şi duratei îndelungate de viaţă a filtrelor-burduf plate, acestea trebuie înlocuite numai după aspirarea unor cantităţi mari de material, ceea ce vă permite să economisiţi timp şi bani.

„Tocmai la frezare am nevoie de o bună vizibilitate asupra piesei de lucru. Aspiratorul trebuie să aspire aşchiile, direct din locul în care se formează. Cu sistemul de aspirare acest lucru funcţionează super. Astfel, pot lucra precis, curat şi rapid, iar, pe lângă aceasta, aspirarea îmi menajează scula electrică şi accesoriile.“, afirmă Gisela Haehnle, maistru tâmplar.

L-BOXX cu îmbinare clic, care va ţine scula electrică la îndemână, dispozitivul de înfăşurare a furtunului la aspirator, patentat de Bosch, cât şi curăţarea (semi)automată a filtrului fac munca mai uşoară. De aceea, noile aspiratoare ale sistemului Click & Clean GAS 35/55 Professional sunt verificate şi recomandate de Aktion Gesunder Rücken e.V.* (Asociaţia campania pentru un spate mai sănătos).

 

Lucrul fără praf aduce avantaje măsurabile

Cu sistemele de aspirare Click & Clean de la Bosch Professional munca nu devine numai mai uşoară, ci şi mai rapidă şi mai curată: praful nu va mai afecta sculele electrice şi accesoriile, astfel încât durata lor de viaţă va creşte. În plus, prin lucrul fără praf clienții pot obţine viteze de tăiere mai mari, iar sănătatea lor va fi menajată pe termen lung.

GAS 55 M AFC Professional

Aspiratorul universal multifuncţional cu sistem de curăţare automată a filtrului şi volum mare al recipientului pentru praf are următoarele caracteristici:

– Filtru burduf plat, cu economie de spaţiu, pentru exploatarea optimă a recipientului de 55 l – ideal pentru cantităţi mari de praf;

– Putere permanentă de aspirare pentru un avans continuu de lucru prin curăţarea automată a filtrului (AFC);

– Acoperă o mare parte a pulberilor prin apartenenţa la clasa de praf M conform standardului UE – pentru un grad ridicat de protecţie a utilizatorului.