BOSCH PRECIZIE SI PERFORMANTA FERASTRAIE CIRCULARE PENTRU PROFESIONISTI

Bosch extinde gama existentă “Expert pentru” și introduce dimensiunile pentru aplicațiile mașinilor suplimentare din cinci serii. Aceasta include lamele de ferăstrău circular specializate “Expert pentru lemn”, “Expert pentru lemn de construcție”, “Expert pentru laminat de înaltă presiune”, “Expert pentru fibre de ciment” și “Expert pentru panouri sandwich”. Cu această extindere, Bosch oferă soluții specializate pentru lucrul cu laminate sub presiune cu ferăstraie circulare staționare și de banc și pe ciment fibros cu ferăstraie de tăiat staționare.

Folosind gama de ferăstraie circulare “Expert pentru”, profesioniștii se pot baza pe un accesoriu optimizat pentru fiecare material și care poate fi utilizat în aproape toate ferăstraiele de mână sau de banc, ferăstraie staționare, ferăstraie de debavurat sau mașini de tăiat metale. Lamelele de ferăstrău circular “Expert pentru” sunt, prin urmare, perfecte pentru numeroase meserii -pentru lucrători de metal, instalatori de sisteme electrice, sanitare și de încălzire, precum și pentru dulgheri și profesioniști în acoperișuri și cofraj, constructori de beton și fațadă.

Tehnologia Carbide pentru o performanță ridicată de tăiere

Gama “Expert pentru” oferă o tehnologie specială de carbură și acoperire pentru o performanță precisă a tăierii: lamelele de ferăstrău circular au dinții care sunt fabricați din carbura “MicroteQ”. Acest lucru înseamnă că dinții sunt fabricați din granule metalice extra-dure și durabile. Dimensiunea granulelor carburii este importantă pentru rezistența la tăiere și rezistența la uzură a marginii de tăiere, motiv pentru care Bosch folosește granulații fine până la foarte fine, pentru a oferi discului de ferăstrău circular o calitate ridicată a tăieturilor și o durată lungă de viață. Pentru o precizie și o durată lungă de viață, corpul de oțel de pe lamele circulare este, de asemenea, de înaltă calitate și este dotat cu un strat de protecție “ProteQtion”, împiedicând astfel coroziunea și reducând fricțiunea. Cu “Expert pentru ciment fibros”, Bosch oferă o lamă specială de ferăstrău circulară pentru utilizarea la panouri din ciment fibros. Datorită proprietăților abrazive ale acestui material, Bosch folosește diamante policristaline (PCD), care sunt chiar mai grele decât carbura, pentru fabricarea dinților. Rezultatul este o durată de viață considerabilă mai mare a lamei de ferăstrău circular.

Gama largă de carburi de la Bosch cuprinde lamele de ferăstrău circular pentru aplicații speciale – pentru aluminiu (“Expert pentru Aluminiu”), oțel (“Expert pentru oțel”), oțel inoxidabil (“Expert pentru oțel inoxidabil”), panouri laminate (“Expert pentru panou laminat”) și pentru diverse materiale, cum ar fi plastic, lemn și aluminiu (“Expert pentru materiale multiple”). Lamele de ferăstrău circular “Expert pentru” în dimensiunile suplimentare sunt disponibile acum la punctele de vânzare specializate.