BOSCH, PERFORMANTA LA SUPERLATIV

Noua gamă de polizoare unghiulare GWS 13 şi GWS 17 de la Bosch combină cu succes puterea cu manipularea facilă pentru prelucrarea metalelor oferind totodată un grad de protecţie ridicat utilizatorului. Sistemele Soft Start, Kick Back Stop și cel de protecţie la repornire, garantează siguranţa utilizatorului în timpul lucrului. Special dezvoltate la cerinţele constructorilor din domeniu, noile polizoare unghiulare sunt fabricate din materiale de calitate superioară şi au în dotare componente metalice rezistente ce asigură obţinerea unor rezultate profesionale, chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru.

Productivitatea ridicată a polizoarelor unghiulare se datorează motoarelor puternice, sistemului de răcire optimizat al acestora şi sistemului Constant Electronic (CE) Bosch, sistem care menţine turaţia constantă la puterea selectată pentru protecţie la suprasarcină. Echipate cu motoare puternice de 1.300 W, respectiv 1.700 W, gama de polizoare GWS 13 şi GWS 17 poate fi utilizată pentru diverse aplicaţii într-o varietate mare de meserii. Cu accesoriile potrivite, acestea pot fi utilizate la tăierea materialelor din oțel, beton, piatră, gresie, marmură, faianţă ori la eliminarea vopselei și ruginii de pe anumite suprafețe. Mânerul ergonomic Softgrip, greutatea redusă şi mânerul suplimentar cu amortizor de vibraţii permit utilizarea polizoarelor în regim continuu, cu un efort minim. Construcţia specială a polizoarelor împiedică alunecarea, asigură controlul pentru o operare precisă şi permite manevrarea confortabilă, datorită circumferinţei reduse de prindere a mânerelor.

Aceste beneficii împiedică apariţia senzaţiei de oboseală a utilizatorului chiar şi atunci când este nevoit să lucreze cu aceste scule electrice pentru un timp îndelungat. Astfel, Bosch reuşeşte în permanenţă să ofere soluţii inovatoare pentru profesioniştii din domeniul construcţiilor. Noile polizoare de la Bosch oferă una dintre cele mai lungi durate de viață din clasa lor, ceea ce înseamnă mai multă putere, dar și o ergonomie mai bună. Periile de carbon au acum o durată cu 25% mai mare comparativ cu modele similare. De asemenea, noile polizoare sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații datorită multitudinii accesoriilor disponibile.

bosch 2 pag text

Jens Schaumann Product Manager Bosch, este convins că “sunt cele mai bune polizoare unghiulare produse de Bosch vreodată”. Acest lucru se datorează caracteristicilor complete de siguranță, periei de carbon cu durată de utilizare mare, motorului optimizat, design-ului modern, ce le face mai ușor de manevrat. “Ceea ce a fost încorporat în noile polizoarele unghiulare reprezintă zeci de ani de experiență în dezvoltarea de instrumente pentru prelucrare a metalelor”, a spus Schaumann. Punctul central al acestei evoluții îl reprezintă următorul beneficiu: periile de carbon au o durată de viață cu 25 % mai mare decât modelele similare de pe piață, ceea ce înseamnă că nu trebuie schimbate la fel de des, fapt care se traduce prin economie de timp și de bani. Datorită caracteristicilor sporite de securitate, putem spune că sunt îndeplinite cerințele de creștere a siguranței muncii.