BOSCH – NOILE TEHNOLOGII DE INCARCARE WIRELESS

Compania Bosch este într-o continuă dezvoltare în domeniul încărcării inductive pentru scule electrice cu acumulator. Astfel, Bosch adaugă în gama sa noul sistem mobil: „Tocul de încărcare wireless” ca alternativă la soluția staționară de încărcare wireless, soluție care este formată dintr-un încărcător și o baterie de 18 V litiu-ion. Tocul încarcă mașini de găurit fără fir de 18 V și mașini de găurit cu impact de la Bosch, practic oriunde, fie că vă aflați în mașină, sau în timp ce vă deplasați spre șantier. Ca și rezultat, bateriile sunt întotdeauna încărcate fără pierdere de timp pentru încărcarea acestora la locul de muncă.

Bosch revoluționează piața industrială prin lansarea „Sistemului mobil de încărcare wireless”. Din acest moment, Bosch este primul furnizor din lume care a utilizat avantajele energiei inductive integrată în procesul de încărcare al bateriilor pentru a ușura munca profesioniștilor. Acest lucru deschide noi căi de eficientizare a lucrului, cu economii de timp și costuri reduse. În plus, sistemul este într-o continuă expansiune. Profesioniștii care trebuie să aibă cu ei nu doar instrumentul lor pentru lucrul pe șantier, ci și multe alte accesorii și consumabile, vor putea folosi sistemul mobil de încărcare wireless în vehiculul lor ca și stație de încărcare mobilă pentru multe alte instrumentele fără fir de 18 V de la Bosch. Acest lucru va fi disponibil începând cu toamna acestui an.

„Tocul de încărcare wireless” este, în prezent, proiectat pentru șapte instrumente fără fir de 18 V de la Bosch, inclusiv instrumente pentru găurit și înșurubat sau șurubelnițe cu impact. Designul robust cu material de amortizare a șocurilor oferă o prindere sigură pe instrumentele pentru găurit și încărcător chiar și pe durata călătoriei. Tocul este compatibil cu sistemul de echipamente din interiorul vehiculelor de la Sortimo. Acesta poate fi montat pe șine și pe suprafețe verticale sau orizontale în interiorul vehiculelor. Încărcarea se face ușor și convenabil, folosind conexiunea de 12 V din interiorul vehiculului.