BMW X6 – IMPRESIONANT IN ORICE MOMENT

Lat, puternic şi dinamic. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine noul model de la BMW. BMW X6 îmbină postura puternică a unui model X cu sportivitatea unui coupé. Prizele de aer remarcabile din partea frontală impunătoare indică puterea ce se ascunde în spatele lor.

În ceea ce priveşte designul interior, acesta a fost conceput cu atenţie pentru fiecare detaliu, având contururi perfecte, sportivitate exclusivă şi calitate superioartă. Urmând stilul caracteristic al BMW, habitaclul este complet orientat către conducătorul auto, care se bucură de o perspectivă excelentă datorită poziţiei ridicate a scaunelor.

BMW X6 M50d

Modelul beneficiază de expertiza unică a inginerilor BMW M, cu sistemul de propulsie, suspensia şi designul deosebite. Rezultatul final este un automobil care oferă dinamică pură, confort şi uşurinţă în utilizarea zilnică. În plus, motorul BMW M Performance TwinPower Turbo diesel cu şase cilindri şi cu turbo compresor triplu îmbină eficienţa impresionantă cu propulsie ce se menţine până în gama superioară de turaţii.

Cu reglajele M Performance caracteristice, suspensia M adaptivă se asigură că agilitatea specifică modelelor BMW X este antrenată spre şi mai multă sportivitate.

BMW xDrive

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi la cele mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment.

Direcţie activă

Noua dimensiune a confortului la direcţionare: direcţia activă oferă precizie, agilitate şi confort pe şosea, în orice situaţie. La viteze mici, de exemplu în oraş, pe drumuri şerpuite sau la parcare, direcţia activă creşte unghiul de virare.

bmw text

Aerodinamică

Întregul design al BMW X6 susţine filosofia BMW Efficient Dynamics. Șasiul optimizat aerodinamic reprezintă una din îmbunătăţirile inovatoare, ce reduc rezistenţa aerului şi consumul de combustibil.

TransmisiaSteptronic sport cu 8 trepte se adaptează stilului individual de condus. Aceasta este ideală atât pentru viteze de croazieră, cât şi pentru un stil de condus dinamic.

BMW X6 are o gamă de tehnologii Efficient Dynamics în echiparea standard, precum funcţia Auto Start Stop motor, Recuperarea energiei la frânare şi Servodirecţia electrică. Aceste tehnologii se îmbină pentru a garanta management inteligent al energiei şi mobilitate sustenabilă.

Pachet Driving Assistant Plus

Pe lângă sisteme de asistare a conducătorului auto, Pachetul Driving Assistance Plus include Sistemul de avertizare la părăsirea benzii de circulaţie, sistemul de Avertizare de proximitate cu sistem de activarea frânei de urgenţă, dar şi Pilotul automat cu funcţie Stop&Go şi sistem de asistenţă în ambuteiaje.

BMW Head-Up Display

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, pentru ca tu să te poţi concentra exclusiv asupra drumului.