AUTOMATELE SAVE PRO

Easy Engineering: De cât timp este compania pe piaţă?

Adina Gheţiu: Compania a fost înfiinţată în anul 2010, însă echipa managerială are o experienţă în domeniul automatelor industriale de peste 5 ani.

 

Easy Engineering: De cât timp este în Romania?

Adina Gheţiu: Activăm pe piaţa din Romania din anul 2011.

 

Easy Engineering: Care este obiectul de activitate?

Adina Gheţiu: Producem şi comercializăm (vindem, oferim soluţii de leasing şi închiriem) sisteme logistice

automatizate care au la bază dispenserul SavePro.

Easy Engineering: Există şi o fabrică unde se produc aceste automate?

Adina Gheţiu: Automatele se produc integral in Ungaria, avem o companie parteneră care produce “cutia” . Tehnicienii IVM asamblează automatul fizic, iar echipa noastră de IT a dezvoltat şi lucrează în continuu la îmbunătăţirea softului care stă la baza întregului sistem.

 

Easy Engineering: În ce ţări mai sunt comercializate?

Adina Gheţiu: La ora actuală operăm şi în Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Austria, însă din 2013 vom începe colaborări cu parteneri din Suedia, Norvegia, Germania şi Belgia.

 

Easy Engineering: Câte unităţi au fost comercializate în Romania?

Adina Gheţiu: Ideea dispenserului industrial a fost acceptată destul de greu de managerii din Romania, însă o dată cu trecerea timpului deschiderea acestora spre astfel de sisteme începe sa crească. Momentan avem patru clienţi în Romania şi avem alte instalări planificate începand încă din ianuarie 2013.

 

Easy Engineering: Există mai multe tipuri de automate sau game?

Adina Gheţiu: Da, avem patru tipuri diferite de automate SavePro. Fizic acestea arată la fel, softul face diferenţa: Basic, Classic, Advance şi Professional. Totodată, începând de anul viitor, planificăm introducerea în piaţă şi a altor soluţii precum SaveBox, SaveRent şi SaveCon.

 

Easy Engineering: Cum se realizează service-ul?

Adina Gheţiu: Punem la dispozţia clienţilor un sistem online de raportare al erorilor, oferim service remote, online, telefonic sau la faţa locului în cel mai scurt timp posibil. De asemenea sistemul a fost conceput pentru a putea rezolva singur, prin simple comenzi, acţiuni minore de service.

 

Easy Engineering: Cum funcţionează automatele practic?

Adina Gheţiu: Ca şi functionare, acestea pot fi comparate cu dispenserele de dulciuri. În cazul automatelor industriale, acestea funcţionează pe baza autorizării individuale a fiecărui angajat (card “de pontaj”, cod de bare sau pin). Angajatul se autorizează, automatul verifică limitele atribuite acelui cod de angajat, daca nu şi-a depăşit limita îi eliberează produsul sau produsele selectate, după care înregistrează tranzacţia în memoria internă. Informatic, softul se instalează pe server-ul clientului, toate datele rămân în interiorul companiei şi se trimit rapoarte şi comenzi în mod automat direct pe e-mail.

 

+40 749 992 670

adina.ghetiu@ivm.hu

www.ivm-vending.eu