WORLD OF CONCRETE A AJUNS LA A 7-A EDITIE

Evenimentul din acest an a depășit cu mult așteptările organizatorilor. Acest eveniment pentru industria de beton a atras 60.110 profesioniști înregistrați, de la 55,779 înregistrați în anul 2015, și a avut peste 1.532 de companii expozante în peste 743,889 de metri pătrați, o creștere de peste 67,000 de metri pătrați față de 2015. Acesta a fost cel mai mare eveniment World Of Concrete din cei șapte ani de tradiție.

Tom Cindric, Vice Președinte, Informa Exhibitions U.S, Construction & Real Estate spune: „Suntem foarte mulțumiți de rezultatele evenimentului în toate categoriile, de la numărul crescut de expozanți (aproape de 300 de companii) și la creșterea numărului participanților (cu aproximativ 8%), până la creșterea numărului seminariilor ținute (până la 6%). Acest lucru ajută show-ul World Of Concrete să se solidifice ca și eveniment pentru profesioniști din beton și zidărie. Energia pozitivă a fost pretutindeni în cadrul show-ului, fiind un impuls pentru întreaga industrie care indică un an puternic.”

woc text

Reperele ediției din acest an au inclus ceremonia de deschidere de decernare a premiilor World Of Concrete Legacy Award beneficiarului Ward Malisch. Istoria muncii lui Malisch i-a dat acestuia o perspectivă largă în industria betonului. El a predat la câteva universități, a lucrat pentru compania care a construit prima centrală nucleară din Missouri, s-a alăturat personalului seminarului World Of Concrete, a devenit redactor șef al revistei World Of Concrete, s-a retras pentru a fi director de inginerie la AICI, s-a alăturat PCA ca director al serviciilor educaționale, a revenit ca și redactor șef la CC și s-a întors la ACI ca și Senior Managing Director. În prezent este director tehnic la ASCC, unde își petrece majoritatea timpului ca avocat contractant. Prezentată a fost, de asemenea, Bursa Weatherton, care a oferit fonduri pentru a ajuta următoarea generație de profesioniști în industria betonului care au participat la Programul CIM (Concrete Industry Management).