WACKER NEUSON PREZINTA SERIA DE ZERO EMISII

Inovațiile produselor fără emisii de la Wacker Neuson oferă protecţie atât operatorului cât și mediului înconjurător fără a sacrifica performanța. Seria de emisii zero cuprinde doi mai compactori acționaţi cu baterie, un mini-excavator “Dual-power”, un încărcător frontal electric și o autobasculantă pe şenile. Wacker Neuson face un pas spre viitor cu această serie, oferind clienților săi posibilitatea de a executa numeroase etape de lucru în întregime cu emisii zero.

Cu opțiunea dublă de alimentare, mini-excavatorul 803 Wacker Neuson poate – în plus față de motorul diesel standard – să se conecteze la HPU8, o unitate externă de acționare electrohidraulică, ce permite excavatorului să funcționeze cu putere electrică. Generatorul permite excavatorului să fie acționat electric și fără emisii. Utilizarea cu ușurință este foarte importantă pentru utilizatorii finali. De exemplu, daca mini-excavatorul 803 este solicitat pentru operaţiuni de demolare/renovare sau în lucrări de restaurări interioare, operatorul deplasează utilajul în modul convențional la punctul de lucru. Lama excavatoului este prevăzută la extremităţi cu două deschideri în care unitatea HPU8 poate fi cuplată şi apoi ridicată. Astfel, operatorul poate transporta generatorul oriunde este nevoie. Odată ajuns la punctul de lucru, operatorul pur și simplu conectează unitatea de alimentare externă la un conector între şenile. Astfel, raza de rotire de 360 de grade, rămâne nerestricționată în funcția electrică, ceea ce înseamnă o libertate deplină de mișcare în aplicare.

Maiurile compactoare cu baterie AS30e și AS50e pot demonstra pe deplin punctele lor forte, în special pentru aplicații pentru șanțuri și în interiorul clădirilor. Execuția nu numai scuteşte operatorul de emisii dar, de asemenea, extinde gama maiului compactor de aplicare. Modelul AS30e este un compactor mai mic special pentru compactarea pofilelor de țevi. Maiul compactor AS50e alimentat de baterie este utilizat pentru toate lucrările obișnuite de compactare. Bateria, care poate fi folosită independent de model, poate fi îndepărtată fără unelte, astfel încât operatorul poate schimba bateria descărcată cu o baterie încărcată în câțiva pași simpli. Datorită emisiilor de zero, ambele modele fac faţă cu ușurință la cele mai stricte cerințe, de exemplu, pentru zonele de construcție urbane sau unde se lucrează în șanțuri. Costurile reduse de operare sunt un avantaj suplimentar, deoarece lucrările tipice de întreținere a maiurilor convenționale, de exemplu lucrări de întreținere ale carburatorului, nu există la modelul cu baterii. Prin operarea cu energie electrică, în jurul valorii de 55 la sută din costurile de utilizare pot fi salvate.

wacker text

Autobasculanta pe şenile DT10e cu acționare electrică este întotdeauna alegerea potrivită atunci când emisiile de gaze nu ar trebui să fie generate în timpul transportului materialelor. Companiile de construcții pot folosi basculanta, cu o sarcină utilă maximă de 1.000 de kilograme, de exemplu, pentru transportul materialelor în timpul lucrărilor de demolări interioare. Datorită dimensiunilor sale compacte, cu o lățime de doar 80 de centimetri, autobasculanta pe șenile încape pe orice ușă standard . Autobasculanta are trei motoare electrice. Două motoare pentru mobilitate și al treilea motor electric este utilizat pentru sistemul hidraulic. Când vine vorba de putere și stabilitate, autobasculanta acționată electric nu este în niciun fel inferioară modelului cu motor diesel DT10. Nivelul maxim de înclinare cu o cupă încărcată este de 20 de grade sau, după caz, 36%. DT10e dispune de două baterii puternice (LiFePO4) pentru până la opt ore de lucru, cât și un încărcător de baterie integrat, asigurând autonomie completă aparatului.