LIEBERT CWA. PERETE TERMIC CU APÃ RÃCITÃ DE LA 200 LA 500 KW

Liebert® CWA este un perete termic proiectat pentru a ridica pragul tehnologic al unităților de tratare a aerului cu apă răcită pentru aplicațiile care nu folosesc pardoseală tehnologică.

Liebert CWA oferă un perete termic gata de utilizat pentru centre de date. Produsul a fost conceput pentru a maximiza densitatea de răcire în raport cu amprenta unității. În plus, toate componentele principale sunt instalate din fabrică, reducând la minimum costurile de instalare la fața locului.

Datorită designului său, Liebert CWA minimizează costurile de funcționare pentru întregul sistem de răcire. Toate componentele și strategiile de control sunt menite să ofere o soluție extrem de eficientă pentru infrastructurile care se confruntă cu provocările aplicațiilor IT moderne.

Liebert CWA corespunde cerințelor de continuitate a răcirii venite de la cele mai de încredere și validate autorități de certificare pentru proiectarea și funcționarea centrelor de date. Continuitatea și fiabilitatea răcirii sunt factori cheie pentru Liebert® CWA și infrastructurile pentru misiuni critice.

Liebert CWA înglobează algoritmi specifici dezvoltați special pentru aplicații fără pardoseală tehnologică, asigurând un control precis și constant al fluxului de aer și al temperaturii în toate condițiile de lucru. O gamă de operare mai largă permite utilizatorilor să rămână cu un pas înaintea noilor provocări generate de cerințele centrelor de date și de schimbările climatice.

Vertiv™ Liebert® CWA – Caracteristici ce țin cont de mediul înconjurător

• Designul unității minimizează impactul aerodinamic al tuturor părților interne, asigurând o reducere a căderii de presiune a aerului intern, ceea ce se traduce printr-un consum redus de energie al unității.

• Conform cu directiva ErP, cea mai recentă generație de tehnologie de ventilatoare EC are ca rezultat unități extrem de eficiente.

• Supapa de control independentă pentru presiune reglează și menține un debit constant, îmbunătățind distribuția apei.

Vertiv™ Liebert® CWA maximizează continuitatea și fiabilitatea răcirii, respectând cerințele venite de la cele mai de încredere și recunoscute autorități de certificare pentru proiectarea și funcționarea centrelor de date.

Controlul Liebert® iCOM™ gestionează și optimizează întregul sistem, înglobând algoritmi specifici dezvoltați special pentru aplicații fără pardoseală tehnologică, asigurând un control precis și constant al fluxului de aer și al temperaturii în toate condițiile de lucru.

Unitate standardizată

• Aspectul produsului a fost proiectat pentru a maximiza densitatea de răcire pentru amprenta unității, creând astfel un spațiu mai mare pentru echipamentele IT.

• Mai multe opțiuni, accesorii și caracteristici sunt disponibile ca standard. În plus, toate componentele principale sunt instalate din fabrică, reducând la minimum costurile de instalare la fața locului.

• Produsul este o soluție gata de utilizare, care permite o reacție rapidă în fiecare proiect, accelerând astfel finalizarea designului centrului de date și viteza de lansare pe piață.

Eficiență energetică

• Designul intern al unității combină tehnologiile de vârf și optimizează impactul aerodinamic al tuturor componentelor interne. Orice detalii cum ar fi suprafața filtrului, designul panoului electric sau poziționarea conductelor asigură o reducere semnificativă a căderii de presiune a aerului intern în comparație cu un AHU standard care devine imediat un beneficiu în ceea ce privește consumul redus de energie al unității.

• Ca urmare a celei mai recente evoluții a tehnologiei ventilatoarelor EC, eficiența energetică a unității se îmbunătățește. Folosind ventilatoare puternice, capacitatea de răcire a unității crește cu mai mult de 5% în aceeași amprentă a unității.

• Performanța unității este certificată prin teste de laborator, oferind astfel o precizie ridicată de evaluare. Toleranța de performanță respectă parametrii stricți, oferind o fiabilitate sporită a unității.

Continuitatea răcirii

• Execuția redundanței de răcire permite împărțirea unității în două module independente în interiorul aceluiași cadru. În cazul în care primul modul cedează, al doilea nu trebuie să se oprească și poate continua să răcească echipamentul IT fără nicio întrerupere. Cele două module sunt conectate direct la aceeași unitate de control, evitând astfel orice interferență cu solicitarea de răcire din partea echipamentului IT.

• Temperatura maximă de lucru a aerului de retur este de 45°C, permițând astfel infrastructurilor care se confruntă cu provocările aplicațiilor IT moderne să dezvolte un mediu extrem de eficient. În cazuri specifice, intervalul de temperatură de funcționare a unității poate fi extins și mai mult.

• Funcția ”cooling override” este cel mai bun răspuns pentru a crește fiabilitatea unității, în cazul defecțiunii controlului și în timpul repornirii, limitând timpul de întrerupere a răcirii echipamentelor IT.

Control inteligent

• Vertiv™ Liebert® iCOM™ încorporează algoritmi specifici dezvoltați special pentru aplicații fără pardoseală tehnologică, asigurând un control precis și constant al fluxului de aer și al temperaturii în toate condițiile de lucru.

• Pregătit pentru lucru în echipă a până la 32 de unități cu optimizare în funcție de tipul de instalare, permite, de asemenea, funcționalități avansate de control (partajarea datelor senzorului, rotație în așteptare, întârziere, funcționare în cascadă și funcție de rotire a unității principale).

• Consumul de energie al unității și capacitatea brută de răcire pot fi calculate pe baza unor algoritmi specifici și pe comunicarea directă între control, senzori, supape și ventilatoarele EC. Acest lucru permite monitorizarea eficienței energetice a unității prin sistemul BMS.