VITEZA LA DUBLU – O NOUA PREMIERA DISCOVERY CHANNEL

Brad DeBerti, un star în devenire al motorsportului, este pregătit să revină la volan după ce a suferit un accident grav în urmă cu doi ani. Visul lui: să participe în cursele NASCAR. Pentru a-și transforma visul în realitate, Brad trebuie să testeze limitele vehiculelor custom pe care le construiește împreună cu tatăl său și să vândă unele dintre cele mai inovatoare mașini și camioane custom de pe piață. „Viteză la dublu”, va fi difuzat pe Discovery Channel în fiecare miercuri, începând cu 16 mai 2018, de la ora 21:00.

O poveste despre perseverență, încredere în a doua șansă și pasiune nestăvilită. În „Viteză la dublu”, Brad DeBerti și tatăl său, Doug, ne arată că nimic nu este imposibil și că visele pot fi urmate în ciuda tuturor obstacolelor.

În această serie, cei doi vor apela și la cunoștințele pilotului de curse NASCAR Joey Logano, care îl va ajuta pe Brad să concureze din nou, din poziția de mentor.

Cine sunt Brad și Doug DeBerti?

Doug și Brad construiesc autovehicule unicat de peste 20 de ani – de la un camion creat după un avion de luptă și până la dezvoltarea primului camion de curse plutitor. Cei doi au câștigat zeci de premii și au transformat afacerea de familie într-un adevărat brand.

Pe lângă pasiunea pentru autovehiculele custom, Brad este cunoscut și pentru talentul său ca pilot de curse. În 2014, familia DeBerti a folosit succesul din garaj pentru a finanța intrarea lui Brad în lumea motorsportului. Acesta a câștigat premiul pentru Începătorul Anului în 2015 și premiul Lucas Oil Off Road în campionatul Pro-Light în 2016. Cu tatăl său alături, în calitate de sponsor și antrenor, Brad și-a urmat visul de a concura în NASCAR până când un accident de mașină l-a obligat să spună stop curselor.