TREI MECANICI SI UN GARAJ. O NOUA PREMIERA DISCOVERY CHANNEL

Trei mecanici excentrici, Jimmy de Ville, Ant Partridge şi Helen Stanley, îşi propun să readucă la viaţă Goblin, o companie cândva celebră pe piaţa din Marea Britanie. Cei trei refac unele dintre cele mai cunoscute maşini şi motociclete din lume, folosindu-şi măiestria ca să creeze modele îndrăzneţe, neconvenţionale. Noua serie îi urmărește pe cei trei cum lucrează proiecte complexe şi se luptă cu obstacolele inevitabile din expansiunea unei afaceri.

Ce e nou?

Stil, umor și tehnologie performantă: „Trei mecanici și un garaj” reunește, în același pachet, scheme de culori neașteptate, idei trăznite și povești umane fascinante. Începând fiecare proiect de la zero, echipa transformă elemente clasice, le modifică la comandă şi obţine maşini mult mai performante, cu un plus de atitudine.

La volan stau…

JIMMY DE VILLE. Mecanic excentric, pasionat de mașini, aventurier și soldat, Jimmy a meșterit și construit mașinării extraordinare toată viața. Încă din copilărie, Jimmy a fost fascinat de cum funcționează lucrurile și frustrat de fiecare dată când i se stricau jucăriile. Ce soluție mai bună decât să le repari singur? De atunci, Jimmy s-a implicat în numeroase proiecte impresionante: de la emisiuni TV și până la dezvoltarea și gestionarea de armament și echipament militar în cadrul armatei (Irak și Afghanistan). Jimmy a pus bazele noii companii Goblin, unde în prezent lucrează la o mașină de curse 4X4, și are planuri mari pentru extinderea afacerii.

HELEN STANLEY – Helen se alătură echipei cu o experiență extinsă în domeniul custom, acumulată prin proiectele unice ale garajului britanic Skull & Pistons. Helen este ochiul creativ al Goblin, iar talentele ei speciale sunt atenția la detalii și design-ul.

Ca și Jimmy, Helen a început să fie pasionată de domeniul auto încă din copilărie, când prefera mașinile și camioanele de jucărie în locul păpușilor. Înainte de a se dedica restaurării, Helen a fost implicată în amenajarea spațiilor comerciale pentru diverse branduri internaționale de modă. Acum este cunoscută pentru abordarea ei fresh și plusul de atitudine rock’n’roll pe care îl insuflă proiectelor sale de restaurare curente: o mașină de circuit, un mini rat rod, un camion Cortina V8 și mai multe modele de motociclete.

ANTHONY ‘ANT’ PARTRIDGE – Pasiunea lui Anthony au fost și vor rămâne motocicletele. Și-a cumpărat prima motocicletă la vârsta de 11 ani și a devenit fascinat de metale și aliaje după ce a început ucenicia la turnătoria tatălui său. Ant a locuit în Spania timp de 17 ani, unde a fondat principalul business de personalizare a motocicletelor. Astăzi, Ant și-a dezvoltat un stil propriu, care îmbină designul tradițional cu tehnologia de ultimă generație și cu care semnează toate lucrările de la Goblin.