KOHLER-SDMO, GAMA DE GENERATOARE INDUSTRIALE DIESEL

Noile serii KD includ seturi de generatoare cu puteri între 800 kVA și 4200 kVA, care funcționează cu ajutorul unei întregi noi linii de motoare Kohler G-Drive, lansate de asemenea la acest eveniment. Generatoarele sunt disponibile global sub numele Kohler și Kohler-SDMO și sunt proiectate cu scopul de a livra durabilitate extremă și încredere de folosire într-o varietate de aplicații și situații de urgență.

Industriile vizate includ: centre de date, sănătate, tratamente pentru apă, ulei și gaz, telecomunicații, minerit și altele.

Utilizatorii noii serii KD vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară în consumul de combustibil, intervale extinse de service și economisirea spațiului. Generatoarele sunt proiectate pentru a îndeplini regulile globale privind emisiile, putând fi customizate astfel încât să îndeplinească cerințele specifice ale utilizatorilor. Opțiuni multiple sunt disponibile pentru a asigura o performanță optimă pentru cele mai solicitante operațiuni.

De asemenea, sunt proiectate și pentru condiții de temperatură ambientală ridicată. Datorită regulilor tehnologiei avansate și a sistemelor de control și monitorizare a fiecărei componente, seriile KD oferă o foarte înaltă calitate a puterii și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

“Aceste generatoare sunt alimentate de motoarele model G-Drive, care au fost create pentru o putere mare și pentru o fiabilitate completă pe piață,” a continuat Cromwell. ” În plus, pentru că acestea sunt generatoare Kohler complet integrate, vom putea sta în spatele acestei linii într-o manieră elevată, ceea ce include o garanție globală de trei ani – cea mai puternică din industrie.”

Când este nevoie de service, Kohler are un dealer global și o infrastructură de distribuție ce constă în mai mult de 800 de întreprinderi ce oferă disponibilitate a pieselor timp de 24/7. Tehnicienii distribuitori sunt instruiți în fabrici pentru a putea oferi asistență rapidă și precisă și au experiență în integrarea echipamentelor și multe altele.

Fiind o putere globală în soluții de alimentare electrică încă din anul 1920, Kohler promite produse de încredere, inteligente, o inginerie avansată și suport post-vânzare. Achiziția lui Kohler a SDMO în 2015 face din companie unul din cei mai mari fabricanți de generatoare industriale la nivel global. Companiile au combinat 150 de ani de experiență în industria alimentării electrice și beneficiază acum de R&D global, fabricare, vânzare, reparație și integrare a distribuției.

 

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro