“MOTOCICLETE AMERICANE” SE REINTOARCE LA DISCOVERY CHANNEL

Ce au în comun America, motocicletele și dramele de familie? Simplu: „Motociclete americane” (en. American Chopper). După cinci ani de pauză, seria de succes revine la Discovery Channel cu un nou sezon în care mecanicii Paul Teutul Sr. și fiul său, Paul Teutul Jr., încearcă să depășească tensiunile din familie pentru a construi din nou împreună cele mai cool motociclete custom de pe piață.

Sezonul 10 al emisiunii „Motociclete americane” va fi difuzat pe Discovery Channel în fiecare duminică, începând cu 3 iunie 2018, de la ora 19:00.

Ce e nou?

De când cei doi au pus capăt parteneriatului lor, acum cinci ani, Paul Teutul Sr. a transformat atelierul Orange County Choppers într-un business complex care cuprinde un magazin, o cafenea, o zonă de bowling, un restaurant și un showroom cu motociclete. Cu toate acestea, investiția începe să devină din ce în ce mai greu de susținut din cauza costurilor ridicate și a traficului redus. Și Paul Teutul Jr. a resimțit greutățile unui business propriu, a cărui stabilitate este amenințată de lipsa de clienți.

În noul sezon, echipa tată-fiu pornește din nou la drum pentru a repune brandul de familie pe harta atelierelor custom de top. De la atleți de talie mondială, companii din topul Forbes 100 și până la vedete binecunoscute, cei doi trebuie să îndeplinească așteptările celor mai pretențioși clienți și să lucreze, în același timp, la întărirea relației lor.

Cine sunt legendele motocicletelor?

PAUL TEUTUL SR.

Dragostea lui de a conduce și de a construi motociclete personalizate a început în anii ’70, inspirată de filme precum Easy Rider și celebrul The Wild One al lui Marlon Brando. În 1999 l-a cooptat pe fiul său, Paul Jr., pentru a deveni mecanic și designer la atelierul său, Orange County Choppers. Seria „Motociclete americane” a urmat natural, la scurt timp.

PAUL TEUTUL JR.

Paul Jr. – designer și mecanic de motociclete custom – avea 27 de ani când emisiunea „Motociclete Americane” a apărut pentru prima dată la Discovery Channel. În 2009, după ani de certuri și împăcări cu tatăl său, Paul Jr. și-a deschis propriul atelier de mecanică custom – „Paul Jr Designs”.

Seria de tip reality „Motociclete americane” (en. American Chopper) este una dintre cele mai longevive emisiuni ale canalului Discovery Channel. Emisiunea a fost difuzată pentru prima dată în anul 2002 și a avut un succes răsunător timp de 10 ani. După 223 de episoade, seria a fost întreruptă, iar Paul Sr. și Paul Jr. au pornind pe drumuri separate.