VEDETE IN SALBATICIE CU BEAR GRYLLS

Actorii Zac Efron (“Vecini de coșmar”), Ben Stiller (“Viața secretă a lui Walter Mitty”), Channing Tatum (“O altă adresă de pomină”) și Tom Arnold (“Sons of Anarchy”), celebrul jucător NFL (National Football League) Deion Sanders și Tamron Hall, prezentatoare MSNBC și una dintre gazdele programului TV “Today”, împreună cu celebrul aventurier Bear Grylls își testează rezistența în mijlocul sălbăticiei! Noua emisiune Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls are premiera pe Discovery Channel, duminică, 17 mai, de la ora 21:00.

Viața la Hollywood, sau cel puțin în felul cum e prezentată în paginile revistelor de divertisment, pare a fi ultimul loc de unde cineva ar vrea să fugă. Avioane particulare, festivaluri de film, petreceri după petreceri, întâlniri cu sponsori, impresari și șefi de studiouri, suite de asistenți personali, publiciști, impresari și manageri; de ce ți-ai dori să pierzi fie și un minut dintr-o astfel de viață? După cum știu foarte bine Bear Grylls și alți iubitori ai naturii, nimic nu se compară cu puterea sălbăticiei când cineva simte nevoia să se revitalizeze.

În fiecare săptămână, legendarul aventurier și instructor de supraviețuire va însoți o vedetă într-o aventură de 48 de ore prin sălbăticie. Împreună vor înfrunta diverse obstacole care le vor pune la încercare forța fizică și psihică, testându-le limitele. Iar în final, ajunși la capătul fiecărui traseu, vor simți că au trăit o adevărată renaștere spirituală.

În acest program TV alternativ, cu episoade de o oră, Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls, celebrul aventurier și expert în tehnici de supraviețuire invită șase vedete în zone izolate și sălbatice din întreaga lume, pentru o experiență unică de 48 de ore.

Fiecare dintre aceste vedete va înfrunta sălbăticia necruțătoare în câte o călătorie plină de acțiune care necesită o forță incredibilă, fiecare într-o altă locație izolată. De la salturile cu parașuta în Munții Catskill, până la coborârea în rapel pe stâncile din Utah sau confruntarea cu ploaia torențială și vântul puternic din Scoția, Grylls și invitații săi celebri vor fi nevoiți să-și depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge cu bine la capătul călătoriei.

discovery text

Episodul 1: Zach Efron

În acest episod, invitatul lui Bear este Zac Efron, vedeta din serialul “Liceul muzical” și filmul ”Vecini de coșmar”. Deși Zac s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă, întotdeauna și-a găsit un refugiu în activitățile în aer liber. În copilăria petrecută în apropiere de San Luis Obispo, Zac ieșea foarte des cu cortul, însă acum îl așteaptă o experiență cu totul nouă: va trebui să supraviețuiască în Munții Catskills, în cel mai pur stil Bear Grylls.

După ce sar cu parașutele din elicopter, Zac și Bear își recuperează rucsacii și pornesc la drum spre punctul final al traseului lor. Bear îi explică lui Zac că vor trăi din ce le oferă Mama Natură, chiar dacă asta înseamnă să se ospăteze cu o cârtiță moartă, prinsă sub o cascadă. Spre norocul lui Zac însă, animalul a intrat în putrefacție de mult timp și nu mai e bun de mâncat. Cei doi se vor mulțumi în schimb cu o omletă din ouă de păsări sălbatice, cu garnitură de larve.

discovery text 2

Episodul 2: Ben Stiller

Bear și Ben urcă pe tălpicele de aterizare ale elicopterului și decolează, complet înconjurați de nori. Pilotul ar trebui să-i lase pe o muchie de stâncă, la marginea lanțului muntos Black Cullian, dar ceața e prea deasă ca să mai urce. Ca urmare, îi lasă pe stânci, chiar sub plafonul de nori, ceea ce înseamnă că Ben și Bear sunt din start mai jos de punctul din care au plecat. Cu alte cuvinte, încă de la primul pas îi așteaptă un urcuș abrupt.

Experiența lui Ben în materie de activități în aer liber e destul de limitată, căci a crescut în New York City, fiind copilul cuplului de comici Stiller și Meara. Dar Bear e întotdeauna dispus să ofere un mic ”instructaj la locul de muncă”, așa încât în scurt timp cei doi urcă prinși în coardă, escaladând mai multe pâlcuri de stânci colțuroase, cu un aer parcă rău-prevestitor. Găsind niște coarne de cerb, le folosesc chiar pe post de proptele pentru urcușul lor anevoios. Leagă corzi, fac noduri, traversează văi, coboară în rapel și apoi se căznesc să urce o pantă alunecoasă după alta. În ciuda efortului fizic foarte mare, a lipsei de experiență în sălbăticie și a terenului nesigur pe care se deplasează, Ben se descurcă. Cât despre Bear, pentru el nu e decât o plimbărică într-un parc, chiar dacă unul cam abrupt, cu multă umezeală și foarte multă ceață.