TRITON OPEN DAYS – DEMONSTRATIE DE PROFESIONALISM

Triton Open Days a devenit deja o tradiţie pentru companie, evenimentul reunind furnizori precum: Bosch, Esab, IMER Group, Karcher şi Rothenberger, care au prezentat cele mai performante scule şi utilaje ale momentului. Triton Open Days a avut loc pe 7 mai.

Invitaţii au urmărit modul de funcţionare al echipamentelor pentru instalaţii sanitare şi gaze de la Rothenberger, vibratoarele de beton, betonierele, cilindrii compactori de la IMER Group, au fost testate sculele electrice Bosch, noul aspirator de curăţat geamuri Karcher WV 50 şi au urmărit procesele automatizate de sudare pe verticală şi orizontală ale aparatelor ESAB.

“Considerăm că organizarea Triton Open Days este o punte de legătură între clienţi şi Triton, o ocazie ca noi să le cunoaştem mai bine nevoile şi ca ei să intre direct în contact cu soluţiile pe care le prezentăm. Suntem foarte mulţumiţi de faptul că participarea la acest eveniment a fost în continuă creştere în cei 4 ani, iar acest lucru ne determină să continuăm astfel de iniţiative, să le îmbunătăţim cu fiecare ediţie şi să le extindem şi la nivelul celorlalte filiale ale noastre”, a declarat directorul general al Triton, domnul Petre Ghiţă.

Şirul demonstraţiilor a arătat că piaţa locală este avidă de noutăţile tehnologice şi este dornică să îşi îmbunătăţească performanţele prin folosirea echipamentelor de ultimă generaţie. La final, trei invitaţi au plecat acasă cu câte un premiu: un rotopercutor, o maşină de găurit şi un polizor unghiular, dar fiecare a avut parte de distracţie pe cinste şi de oportunitatea de a face networking cu celelalte firme participante.

Noutatea acestui an a constat în organizarea evenimentului şi la sediul din Bucureşti al firmei. Desfăşurându-se într-o manieră similară, invitaţii au urmărit demonstraţii susţinute de reprezentanţi Bosch, 3M, Rothenberger, Karcher şi Esab. Cu toate că s-a aflat la prima ediţie, Triton Open Days Bucureşti a reuşit să atragă peste 100 de participanţi care au avut parte de prezentări ale produselor, oferte de preţ speciale şi de premii oferite la tombola susţinută de Triton.

 

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro