STILL BEST DRIVER CUP 2019

În 23 mai, STILL România a organizat pentru partenerii din zona Moldovei un eveniment inedit cu tema „Simply Smart”. S-au reunit pentru a dezbate provocări actuale în intra logistică peste 30 de companii. În cadrul evenimentului, partenerii STILL au avut ocazia să interacționeze direct cu echipa STILL, să descopere cele mai noi tehnologii disponibile la STILL: noul electrostivuitor RX20 și tehnologia Li-Ion, să colaboreze sub forma unei simulări digital lockdown și, nu în ultimul rând, să se bucure de povestea STILL printr-o degustare de vinuri speciale din zona Moldovei.

Pe 16 mai, STILL Romania a organizat la Bran cea de-a doua ediție a concursului destinat operatorilor de stivuitoare – STILL Best driver Cup 2019. Câștigătorii ediției din acest an au fost Joszef Gabor Nagy, reprezentant al companiei Heineken Romania, Dumitru Florin Aprofirei, reprezentant al companiei Zeelandia, iar trofeul a fost adjudecat, ca și la ediția din 2018, de către un alt reprezentant al companiei IAC Group din Balș, Daniel Vasile.

Anul acesta la start s-au înscris 20 concurenți ce au reprezentat 10 companii partenere STILL: Metro Cash&Carry, Karl Heinz Dietrich, Fornetti Romania, Heineken Romania, Zeelandia, IAC Group, WELDE, DTR Draexlmaier, Hirsch Porozell, EBERSPAECHER EXHAUST TECHNOLOGY.

Câștigătorul marelui premiu a impresionat nu doar prin îndemânarea sa în timpul probelor practice, ci și prin faptul că a fost singurul concurent care și-a verificat corespunzător echipamentul înainte de a-l porni și a intra în concurs, acesta fiind unul dintre criteriile punctate de către membrii juriului. Timpul de executare a traseului, corectitudinea traseului, manevrele de stivuire și jaloanele au reprezentat alte criterii pentru care concurenții au fost punctați în timpul concursului.

Juriul competiţiei a fost format din Romeo Dumitru, vicepreședinte ARILOG; Eva Harabagiu, Școala Stivuitoriști Brașov; Cătălin Grigorean, reprezentant HSE Work Management; Daniel Socolan, manager logistică Joyson Safety.

Echipamentul utilizat de către concurenți pentru parcurgerea traseului a fost un stivuitor electric cu furcă STILL RX 20 cu baterie Li-Ion.

Concursul are scopul declarat de către STILL România de a creiona tradiție și o comunitate cu interese comune în a stimula operatorii de stivuitoare, în a motiva și a fi aproape de partenerii STILL educând și informând despre importanța siguranței în muncă, a colaborării și obținerea performanței la locul de muncă.