ROGBC AWARDS PREZINTA GALA DE PREMIERE IN DOMENIUL SUSTENABILITATII

Așa cum v-a obișnuit în fiecare an, la început de vară, Romania Green Building Council premiază cele mai reușite proiecte și inițiative sustenabile din domeniul construcțiilor. Evenimentul va avea loc pe 12 iunie 2014.

Categoriile care vor fi premiate sunt: Proiectul Verde al Anului, Compania Sustenabilă a Anului, Produsul Inovativ al Anului, Furnizorul de Servicii Verzi al Anului, Inițiativa Educațională din domeniul Clădirilor Verzi a Anului, Inițiativa Guvernamentală din domeniul Clădirilor Verzi a Anului.

Un lucru foarte important pentru participanți este faptul că proiectele și inițiativele eligibile trebuie să fi fost implementate și realizate până la data de 31 decembrie 2014. De asemenea, pentru categoria „Proiectul Verde al Anului” este necesară înscrierea certificatului de performanță energetică în conformitate cu legea 371/2005.

Înscrierile de proiect vor fi acceptate până la 5 iunie, ora 18, ora Europei de Est. Numai aplicațiile înscrise pe platforma Construction21 vor fi acceptate. Votul juriului va avea loc pe data de 10 iunie 2014.