PRODUCATORII INTEGRALISTI POT OFERI SOLUTII RADICALE EFICIENTE PENTRU COMPLETAREA TEHNOLOGICA A SISTEMELOR DE MANAGEMENT INTEGRAT ALE DESEURILOR

Colaborarea noastră cu un producător integralist vă poate oferii soluțiile și ideile necesare  pentru completarea sau retehnologizarea SMID-urilor care în momentul actual încă nu sunt toate  complete sau echipamentele care sunt acolo pot fi depășite tehnologic.

Ce înseamnă să fii integralist?

Producem toate tipurile de echipamente necesare unei stații de sortare deșeuri. Prese de balotat deșeuri sortatoare optice, sortatoare magnetice, benzi pentru sortare deșeuri, separatoare balistice pentru deșeuri și ca atare le putem face să funcționeze automat sub o comandă unică de tip SCADA ușor de operat.

https://youtu.be/PKDQoVpuBi4

Ne asigurăm că acoperim toate fazele procesului de implementare.

Prospectare – colectarea de informații și date necesare pentru a găsi cea mai bună soluție

Măsurări– În momentul în care se formează oferta luăm măsurătorile locului în care va fi instalat echipamentul.

Proiectare – proiect cu dimensiuni 2D și randări 3D.

Găsirea de soluții-În urma prospectării încercăm să găsim echipamentul necesar atât din punct de vedere al dorințelor dar și a necesităților.

Instalare-După ce echipamentul ajunge în țară echipa noastră va fi acolo pentru a realiza instalarea echipamentului.

Asistență la operare -După ce echipamentul a fost instalat oferim training operatorilor, asistență la operare, echipe de service in maxim 24 de ore și piese de schimb.

Găsim cele mai bune soluții și idei

Recondis adoptă o gândire și o perspectivă nouă de proiectare și fabricare a stațiilor de sortare și transfer. Venim în ajutorul SMID cu propuneri noi susținute de o tehnologie de ultimă oră aplicată în toate verigile procesului.  Sistemului de producție integralist oferă un control mai bun și o calitate mai bună. Aceasta este o cale mai rapidă pentru retehnologizarea și  dezvoltarea SMID-urilor și extinderea infrastructurii de management al deșeurilor.

Una dintre problemele actuale grave este lipsa forței de muncă și operarea unor echipamente care sunt subdimensionate tehnologic sau depășite tehnologic. De aceea tendința actuală este retehnologizarea și reducerea necesarului de forță de muncă . Aceasta este o sarcină majoră peste care vor trebui să treacă majoritatea companiilor din managementul deșeurilor. Noi venim cu echipamente de sortare care pot rezolva această problemă, echipamente care sunt ușor de utilizat și pot reduce necesarul de forță de muncă la jumătate, ceea ce este un alt avantaj pentru companii.

https://youtu.be/fp59zig1VjQ

Procesul de sortare și stațiile de sortat

În prezentarea de mai sus ați avut ocazia să vedeți o Stație de sortare în care au fost integrate: separatoare optice , separator electrostatic ,presă de balotat ,separatoare magnetice, bandă vibratoare, desfăcător saci (pentru deșeurile preluate în saci de plastic), cabină sortare, boxele pentru deșeurile sortate, benzile transportoare aferente și alte echipamente necesare pentru reducerea și economisirea resurselor de energie, timp si forță de muncă necesare. Produsele noastre sunt special proiectate avându-se în vedere scopul utilizării acestora și necesitatea existenței unor parametri speciali de protecție pentru operatori în întâmpinarea riscurilor de accident la locul de muncă.

În urma procesului de sortare avem  și  fracțiile reziduale. O soluție oferită de Recondis este evacuarea acesteia într-un echipament tip Prescontainer și transferarea către deponeul ecologic. Acest proces poate să simplifice și să reducă activitatea necesară pentru transfer al acestei fracții.

https://youtu.be/2AFLBqVeMhs

Stațiile de transfer deșeuri

Stațiile de transfer sunt încă un aspect în care noi putem veni în ajutorul retehnologizării și venim cu o soluție: STAȚIE DE TRANSFER DEȘEURI Recondis, CU BIG LIFTING HOPPER.

https://youtu.be/DDOTc5luJDM

STAȚIE DE TRANSFER DEȘEURI RECONDIS, CU BIG LIFTING HOPPER

Acesta fiind un sistem de transfer al deșeurilor inteligent  vă poate ajuta să obțineți o importantă reducere a volumului și o creștere de câteva ori a volumelor zilnice transferate.   Cele mai multe funcții ale stației de transfer sunt automate, deci operarea este facilă și ușoară. Orice șofer de autoutilitară pentru deșeuri poate opera o stație de transfer  de la panoul de control de pe partea șoferului.

www.recondis.com

contact@recondis.com