OBAMA SI BEAR GRYLLS IN SALBATICIE IN PREMIERA DE SARBATORI PE DISCOVERY CHANNEL

Barack Obama va fi vedeta invitată într-un episod special al emisiunii Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls, pe Discovery Channel. Astfel, în prima zi de Crăciun, telespectatorii îl vor putea urmări pe Președintele Obama care pornește la drum prin sălbăticia din Alaska alături de Bear Grylls, în timpul unei vizite în care urmărește efectele schimbării climatice asupra regiunii. Pentru prima oară în emisiune, un președinte va fi pus să treacă prin probe dificile, testându-și atât rezistența fizică, cât și curajul împreună cu celebrul expert în tehnici de supraviețuire. În România, episodul special va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel, vineri, 25 decembrie, de la ora 22:00.

Barack Obama va fi vedeta invitată într-un episod special al emisiunii Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls, pe Discovery Channel. Astfel, în prima zi de Crăciun, telespectatorii îl vor putea urmări pe Președintele Obama care pornește la drum prin sălbăticia din Alaska alături de Bear Grylls, în timpul unei vizite în care urmărește efectele schimbării climatice asupra regiunii. Pentru prima oară în emisiune, un președinte va fi pus să treacă prin probe dificile, testându-și atât rezistența fizică, cât și curajul împreună cu celebrul expert în tehnici de supraviețuire.

Obama și Bear Grylls în sălbăticie va fi difuzat pe canalele Discovery din Europa de Nord, Europa de Sud (cu excepția Franței), Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, și America Latină. În România, episodul special va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel, vineri, 25 decembrie, de la ora 22:00 și în reluare duminică, 27 decembrie, de la ora 22:00.

În plus, în prima zi de Crăciun, telespectatorii vor putea urmări episoade din diverse programe de supravieţuire filmate în România. Iată mai jos o scurtă descriere a acestora:

  • Joaca de-a supraviețuirea (sezonul 2, ep. 6) – vineri, 25 decembrie, de la ora 12:00

Terry Schappert, membru al Beretelor Verzi, este capturat în mijlocul unui exerciţiu militar şi apoi abandonat în apele îngheţate ale unui lac de munte din Transilvania. Colegii lui ştiu însă că acest războinic se teme de vampiri de când era un copil, iar aici, în România, cu siguranţă va fi bântuit de pădurile întunecate, în timp ce se chinuie cu foametea şi hipotermia. Dar când se întorc cu un lucru în plus pentru kit-ul lui de supravieţuire, jocul lui Terry se întoarce la 180 de grade. Va reuşi Terry să supravieţuiască deşi nu este singur în acele păduri?

  • Supravieţuire în doi (sezonul 3, ep. 8) – vineri, 25 decembrie, de la ora 13:00

Echipa formată din cei doi profesionişti celebri, Cody Lundin și Joe Teti, va înfrunta unele dintre cele mai înfiorătoare şi periculoase zone de pe glob, pentru a demonstra faptul că anumite abilităţi şi cunoştinţe combinate cu o doză de gândire creativă te pot ajuta să lupţi pentru a rămâne în viaţă în cele mai dificile situaţii. Izolaţi în inima Munţilor Carpaţi, pierduţi într-un labirint de peşteri întunecate, Cody şi partenerul său Joe se luptă să scape cu viaţă, în timp ce lămpile pe care le au ataşate pe cască nu mai rezistă mult timp. Relația dintre cei doi este tensionată din cauza tehnicilor de supravieţuire complet diferite, lucru care le va îngreuna misiunea.

discovery 3 text

  • Supravieţuire extremă cu Ed Stafford (sezonul 1, ep. 3) – vineri, 25 decembrie, de la ora 14:00

Ed Stafford este pierdut în Munții Carpați, una dintre ultimele zone de sălbăticie adevărată din Europa, unde ies la vânătoare sute de urși bruni feroce. Prin urmare, trebuie să fie tot timpul cu ochii în patru, înfruntând frigul cumplit și deshidratarea severă. După ce prinde o căprioară într-o capcană primitivă, își improvizează din pielea ei o îmbrăcăminte rudimentară. Folosind numai resursele pădurii, Ed trăiește exact ca strămoșii noștri din Epoca de Piatră, care au populat cândva acești munți. În numai 10 zile, a reușit să-și facă rost de haine, să aprindă un foc, să-și construiască un adăpost și să strângă provizii suficiente de hrană.

  • Tehnici esenţiale de supravieţuire (sezonul 3, ep. 11) – vineri, 25 decembrie, de la ora 15:00

Setea de aventură a lui Bear Grylls îl poartă până în inima ţinutului lui Dracula, în Munţii Carpaţi din Transilvania. Pădurile de aici sunt pline de animale de pradă ucigaşe. Nu trece mult timp şi se produce inevitabilul, căci Bear se întâlneşte faţă în faţă cu un urs brun, un mascul de talie mare. Înfruntând mediul aspru din munţi, Bear se aventurează prin defileuri înşelătoare pentru a scăpa cu viaţă. Tehnicile sale de supravieţuire sunt puse la încercare în momentul în care, mişcându-se cu mare atenţie, iese din raza de acţiune a ursului brun. Apoi Bear descoperă delicatese naturale cu care se ospătează: melci, păstrăvi şi merele dintr-un morman de excremente de urs.