NOUA MATURATOARE ELECTRICA 500ZE DE LA GRADINARIU

Noul model 500 ZE este electric, ecologic și funcţionează cu o baterie Lithium-Ion. Nivelul de poluare şi costurile de operare sunt mult mai reduse faţă de utilizarea unui combustibil convențional. De asemenea, puterea şi eficienţa bateriei Lithium-Ion permite măturarea timp de opt ore, non-stop, fără reîncărcare. Măturătoarea electrică 500ZE are un cost pentru energie consumată zilnic, în condiții normale de lucru, foarte scăzut.

Poluarea este una dintre marile probleme actuale ale societăţii, oraşele mari înregistrând grade înalte de poluare. De exemplu, conform Indexului de poluare European, oraşele mari precum: Iaşi, Braşov și Bucureşti au un grad de poluare printre cele mai ridicate din Europa. În acest context preocuparea pentru reducerea poluării ar trebui să devină un obiectiv principal pentru instituţii şi companii, indiferent de domeniul de activitate.

În acest sens, compania Grădinariu s-a implicat, investind în dezvoltarea obţinerii unor materiale durabile şi ecologice. De asemenea, compania promovează utilaje şi tehnologii ce permit reducerea gradului de poluare. Astfel, portofoliul companiei Grădinariu include o serie de produse prietene cu mediul, utilizarea acestora în activități de salubrizare contribuind la reducerea gradului de poluare. Mai mult, aceste produse aduc şi avantaje utilizatorului, multe dintre ele fiind gândite pentru a reduce cheltuielile legate de combustibil. Un astfel de produs este măturătoarea electrică 500 ZE.

Destinată curăţeniei urbane, modelul 500 ZE este o mașină ecologică ce permite ca măturarea şi curăţenia să se poată face cu mai puţin praf, mai puţin zgomot şi fără emisii de CO2. Funcţionând cu o baterie Lithium-Ion, nu poluează, iar costurile de operare sunt mult reduse faţă de utilizarea unui combustibil convenţional. Puterea şi eficienţa bateriei Lithium-Ion permite măturarea timp de opt ore, non-stop, fără reîncărcare.

gradinariuu text

Un alt avantaj al măturătorii electrice 500 ZE care va duce atât la reducerea gradului de poluare, cât şi la scăderea costurile de utilizare îl reprezintă sistemul de control al prafului CloudMaker. Acesta permite folosirea cu 70% a mai puţină apă faţă de sistemele de măturare tradiţionale. Se reduc, astfel, costurile prin eliminarea sistemului de reciclare a apei care necesită întreţinere şi curăţare periodică a filtrelor şi containerului. Norul de particule fine de apă este folosit pentru a îngloba pariculele de praf şi a oferi o atmosferă optimă pietonilor. De asemenea, foarte important este şi faptul că procesul de măturare se execută cu un nivel minim de zgomot.

Avantaje:

– Absenţa completă a CO2 ori a altor emisii, făcând-o potrivită pentru aplicaţiile din spaţiile închise sau din zonele pietonale aglomerate. Măturătoarea 500ZE face oraşele mai curate, oferind un aer curat pentru pietoni.

– Sistemul de control al prafului CloudMaker cu trei nivele de filtrare.

– Fiecare etapă de presare a gunoiului, este făcută de către fluxul de aer intrat în sistemul de aspirare.

– Fluxul de aer trece şi lasă în container particulele de praf, înainte de a ieşi în spatele maşinii.

– Cele două cicloane crează un flux care trece prin sita de oţel inoxidabil a filtrului.

– Partea de intrare a fluxului de aer îl forţează să intre cu viteză în zona largă de depozitare, aici depunându-se paticulele de praf.