NOI INALTIMI

Este toiul verii. Ne putem da seama de acest lucru datorită lipsei mașinilor din trafic, mai ales în week-end, fapt care lasă o liniște deplină asupra orașelor, dar, în același timp, puțin bizară cu o subtilă urmă de ironie. În alte cuvinte, goana după relaxare. Într-un stil caracteristic se pleacă în număr mare, pe principiul “să fii primul la coadă”. Pregătirile sunt asidue. Scopul: relaxarea. Destinația: nu contează, la mare sau munte. Pe drum, asemănare cu un film de acțiune cu mașini, de genul Fast and Furious, unde caii putere își spun cuvântul. În alte cuvinte, slalom printre mii de mașini, trafic infernal, nervi, căldură mare și agitație. O adevărată aventură pe roți, ca și cum orașul s-ar muta pe șosea. Deci unde este relaxarea? Practic, aventură găsim la orice pas, astfel putem spune chiar că şi ieşitul din casă este o aventură… De vis!

Cum arată economia în luna lui cuptor? Semnalele și statisticile din piață indică o oarecare creștere, dar ,având în vedere că este an electoral, este normal. Din toamnă prognozele probabil vor fi puțin mai clare.

Am lansat pe 15 iulie prima noastră producție video, un film documentar corporate despre importanța energiei în era noastră, denumit “The Story of SDMO”, la sala de cinema din cadrul Institutului Francez București. Au putut fi vizionate două filme, filmul companiei SDMO și încă unul despre cum se fabrică un generator. Având în vedere dependența tot mai mare pentru electricitate, generatoarele de curent electric sunt, în caz de urgență, adevărații eroi ai timpului nostru.

Natura umană totdeauna a căutat noi culmi de cucerit, noi lucruri de descoperit, noi experiențe și împingerea limitelor până la depășirea lor. Dacă nu suntem dispuşi să ieşim din zona de confort personal, nu vom învăţa nimic. Nu vom avea povești interesante de spus, mâncarea nu va mai fi la fel de gustoasă şi berea nu va fi la fel de rece. Aşa că, să ieşim din zona de confort şi să înceapă aventura!

 

Cu bine,
Ciprian Rotaru