NEXANS – SOLUTII INTELIGENTE PENTRU INFRASTRUCTURA DIGITALA

Societatea şi economia în continuă transformare, devin progresiv mai mobile, digitalizate, inteligente. Chiar dacă nu suntem conştienţi de acest lucru, serviciile pe care le utilizăm zi de zi îşi au parcursul prin serverele din centrele de date. Aceste centre de date au devenit esențiale pentru satisfacerea nevoilor clienţilor şi eficientă în afaceri, iar funcționalitatea lor este mult complexă decât simple depozite de informaţii.

Transformarea digitală necesită o infrastructură IT planificată cu atenție, cu un acces eficient la date și la schimbul de informaţie. Toţi aceşti factori sunt vitali pentru asigurarea succesului. Sistemele de cablare ce susţin generaţii consecutive de echipamente active trebuie să fie robuste, flexibile și măsurabile, pentru a se adapta la noile cerințe.

Companiile şi instituţiile depind de procesele critice și trebuie să evite timpii morți și deconectarea sistemului de date cu investiţii eficiente în infrastructura digitală. Provocarea este să faci alegeri inteligente, corecte din punct de vedere tehnic în concordanţă cu cerinţele de performanţă dorite, fără să supra- sau sub-liciteze tehnic.

Fie că este vorbă un mic Data Room sau un Data Centre Resilient, infrastructura optimă ajută la atingerea nevoilor curente sau poate să crească într-un mod planificat, repetabil. Deoarece pierderile de date încep să apară după nanosecunde, chiar și cea mai scurtă întrerupere a traficului de date poate compromite accesul la serviciile oferite.

Întreruperea funcționării din cauza unui simplu cablu de date, poate avea consecințe mai ample chiar dacă investim o avere pe sistemele UPS, HVAC sau Securitate, care pot genera probleme în interval de minute și dificultăți de putere în milisecunde.

Necesităţile sistemelor de cablare din Data Centre trebuie să ofere mai mult decât conectivitate intre servere tot mai puternice şi sistemele lor de stocare. Sistemele de cablare pe care le deţineţi ar trebui să anticipeze solicitările unui trafic de date în continuă creştere, întotdeauna pregătite pentru a acoperi frecvenţe diferite şi creşterea numărului de porturi. În centrele de date actuale, utilizarea serviciilor și a nivelurilor  de virtualizare sunt ridicate, cheia fiind disponibilitatea, securitatea un “must have” și eficiența energetică o preocupare comună. Nexans este un sprijin real în alegerea celor mai inteligente soluţii şi care vă ajuta să construiţi și să operaţi cele mai eficiente și rentabile infrastructuri digitale, garantând succesul în obiectivele setate.

img__205

Oferta Nexans include:

  • Arhitecturi flexibile, oferind o rentabilitate crescută a transferului de date prin LANmark-7A 25G şi LANmark-8 40G.
  • Optimizarea spaţiului utilizat prin ENSPACE UHD Optical Fibre.
  • Creşterea şi protecţia randamentului prin LANsense IIM.
  • Implementarea modulara “plug & play” mai rapidă prin LANmark Pre-Terminated Assemblies.
  • Servicii de design şi consultanță pe toată durata proiectului prin LANmark Services.
  • 25 Years LANmarkWarranty.

 

For more information visit:

www.nexans.ro/LANsystems

silviu.ardeleanu@nexans.com