NERECOMANDAT CELOR SLABI DE INIMA

Nu încercaţi aşa ceva acasă! Discovery Channel se întoarce cu cele mai grozave (şi mai cumplite) experimente de pe Internet, în al doilea sezon al programului Nerecomandat celor slabi de inimă. În fiecare episod al acestei competiţii ştiinţifice, un juriu alcătuit din experţi prezintă un top mondial cu 20 dintre cele mai tari invenţii şi cascadorii “făcute în casă”, preluate de pe Internet, culminând cu un clip care sfidează limitele imaginaţiei.

Nerecomandat celor slabi de inimă este un top așa cum nu ați mai văzut, care reuneşte 20 de cascadorii sau experimente ştiinţifice “făcute în casă”. Fiecare episod scotoceşte peste tot şi scoate la iveală cele mai inteligente, mai amuzante, mai îndrăzneţe, mai revoltătoare sau pur şi simplu cele mai bizare clipuri video, apelând la un juriu format din cei mai buni oameni de ştiinţă din lume pentru a le explica. Cu ajutorul unor elemente extraordinare de grafică, specialiştii ne explică pe larg ce, cum şi de ce se întâmplă în fizică, biologie şi chimie, astfel încât aceste experimente să fie posibile. De la un snowmobile rusesc gonflabil şi un surfer german iubitor de trenuri până la un neo-zeelandez care escaladează vulcani şi o orchestră poloneză care cântă la pahare, publicul poate vedea tot ce are Internetul mai bun de oferit – numai şi numai în numele ştiinţei, desigur! Cobai umani care nu se sfiesc să facă experimente pe ei înşişi şi temerari obsedaţi de natură sau ahtiaţi după “injecţia de adrenalină” se reîntâlnesc în acest al doilea sezon, pentru noi clipuri video şocante, explicate ştiinţific.

Nerecomandat celor slabi de inimă este un program produs pentru Discovery Networks International de October Films. În cadrul Discovery Networks International, Elizabeth McIntyre este editorul delegat pentru acest program, iar Tom Gorham este producătorul executiv. Pentru October Films, Denman Rooke este producătorul executiv.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Episodul 1 – Regii măcelului

Distrugere în numele ştiinţei! Aruncarea cu nicovala, eşuarea operaţiunii de demolare a unui siloz, tornade cu ton şi un bărbat care poate să sară dintr-un elicopter, fără paraşută. Experţii noştri analizează diverse materiale video explozive – totul, în numele cunoaşterii!

Episodul 2 – un adevărat spectacol

Experţii noştri vă prezintă clipuri video extraordinare chiar şi pentru standardele noastre: de la un “Super Moonwalker” din California care rulează cu viteze incredibile sau mers pe sârmă între două camioane care gonesc, până la o morsă pricepută la fluierat şi un călugăr chinez care poate să arunce un ac printr-un geam fără să-l spargă, facem o listă cu cei mai pricepuţi maeştri ai unor astfel de experimente.