METATOOLS SI DEWALT LANSEAZA IN ROMANIA PRIMUL ACUMULATOR CONVERTIBIL 18/54V DIN LUME

Peste 200 de invitați au testat, pe data de 5 și 6 octombrie 2016, primul acumulator convertibil 18/54V din lume, precum și noua gamă de scule electrice cu acumulator de 54V DeWalt XR FLEXVOLT. Metatools, în parteneriat cu producătorul american DeWalt, au organizat primul eveniment demonstrativ din România, manifestare ce a avut ca scop testarea și prezentarea gamei DeWalt XR FLEXVOLT – o gamă de scule electrice cu acumulatori de 54V ce oferă o autonomie și o performanță de neegalat.

Noul acumulator este complet compatibil cu sculele electrice cu acumulatori de 18V din gama DeWalt, cu opțiunea de a amplifica voltajul la un nivel fără precedent de 54V, astfel încât să alimenteze scule electrice de mare putere. “Pentru a simplifica lucrurile, gama DeWalt XR FLEXVOLT este următorul capitol în cartea tehnologiei acumulatorilor. DeWalt lansează o gamă de scule electrice ce nu sunt doar extrem de puternice – ele livrează, de asemenea, o autonomie suficient de mare, cu o singură încărcare, să depășească necesarul de energie folosit într-o zi de lucru de majoritatea utilizatorilor.”, a declarat Sorin Crăciun, Branch&Sales Manager East Balkans Stanley Black&Decker.

“Potențialul noii game de scule electrice cu acumulator de la DeWalt este nelimitat întrucât FLEXVOLT îmbină puterea sculelor cu cablu electric cu libertatea celor cu acumulatori. Toți cei care au ajuns la evenimentul demonstrativ au fost încântați de soluțiile cu acumulatori oferite de producătorul DeWalt.”, a declarat Mircea Androne, Directorul Comercial Metatools.

_mg_0311

Toți vizitatorii au participat la tombola organizată de Metatools, în cadrul căreia au putut câștiga scule electrice DeWalt. Premiile au fost înmânate de invitatul special al evenimentului, Piotr Sawicki, Stanley Regional Commercial Director CE.

În cadrul evenimentului au avut loc demonstraţii inedite, numeroase concursuri și probe de îndemânare recompensate cu multe cadouri surpriză. La evenimentele organizate la sediile Metatools din Ploiești și Buzău au participat peste 200 de persoane, fiind totodată primele evenimente de această amploare organizate în parteneriat cu producătorul DeWalt în România.

 

www.metatools.ro