METATOOLS ANIVERSEAZA UN AN DE LA DESCHIDEREA SHOWROOM-ULUI DIN BUZAU

Metatools, unul dintre cei mai importanți furnizori de scule electrice profesionale, utilaje pentru construcții și echipamente pentru grădinărit, a aniversat pe data de 15 septembrie 2017 un an de la deschiderea showroom-ului din Buzău.

Magazinul, cu o suprafață de peste 300 mp, este situat pe Strada Spătarului 5A și propune clienților din Buzău echipamente și utilaje de la producători de renume internațional precum: Makita, Bosch, DeWalt, Black&Decker, DiaTehnik, Esab, Felo, Harris, Iweld, Knipex, Nilfisk, Rems, Ridgid – parte a grupului american Emerson, Ruko, Sata (Apex Tool Group), Stanley, s.a.

Cei care au trecut pragul magazinului Metatools Buzău au fost întâmpinați cu oferte promoționale la sculele electrice DeWalt și la uneltele pentru șantier Ridgid, demonstrații tehnice, tombole și cadouri.

“Magazinul Metatools oferă soluții avantajoase buzoienilor, prin intermediul unei game vaste de produse și brand-uri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate prin intermediul cărora identificăm soluții punctuale pentru clienții noștri.”, a declarat Marius Ghencea, Manager Showroom Metatools Buzău.

Metatools este una dintre companiile românești ce s-a bucurat de o evoluţie continuă, chiar şi în perioada de criză economică, datorită diversificării susţinute a serviciilor şi a produselor oferite. Astăzi, compania oferă clienţilor servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanţie, service mobil şi închirieri de scule electrice şi utilaje.

 

www.metatools.ro