Peste 400 de participanți – clienți, parteneri și colaboratori interni și externi, un invitat surpriză, 60 de premii și o vreme perfectă, au fost coordonatele evenimentului aniversar “Metatools 20 de ani”. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile – 18,19 si 20 Septembrie 2018 – în showroom-urile Metatools din Pitești, Buzău și Ploiești.

Agenda fiecărui eveniment a cuprins demonstrații tehnice interactive, concursuri de îndemânare și tombola aniversară cu 20 de premii atractive constând în scule electrice profesionale, scule de mână, gadgeturi și marele premiu – un voucher de călătorie oferit de către Bosch România.

În calitate de expozanți s-au regăsit producători de top la nivel internațional, ce au prezentat cele mai noi produse și tehnologii în materie de scule electrice, scule de mână, echipamente pentru instalatori, aparate de sudură, echipamente industriale pentru curățenie și utilaje pentru construcții.

Invitații au avut oportunitatea să poarte discuții libere cu reprezentanții brandurilor expozante, dar și să beneficieze de reducerile din ziua evenimentului și ofertele speciale valabile în luna aniversară.

In plus, evenimentul din Ploiești a avut ca element de surpriză, participarea unuia dintre cele mai cunoscute nume din România legate de tehnologiile avangardiste.

Aniversarea Metatools 20 de ani a fost un bun prilej de a mulțumi clienților, colaboratorilor și celor care au contribuit la dezvoltarea companiei. Directorul General, Alexandru Androne, a declarat:

“Încrederea pe care ne-ați acordat-o a fost baza dezvoltării Metatools. De aceea, înainte de orice, dorim să vă mulțumim pentru anii de lucru împreună, pentru șansa de a demonstra că putem răspunde prompt solicitărilor și pentru bunele raporturi de respect și înțelegere. De asemenea, mulțumim partenerilor noștri de afaceri interni și internaționali pentru suportul constant oferit și pentru frumoasa colaborare de-a lungul acestor ani. Metatools nu s-ar fi putut dezvolta fără o echipă puternică, le mulțumesc tuturor colegilor pentru implicare, profesionalism și devotament! “

Înființată în anul 1998, compania Metatools se evidenţiază pe piaţa furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice din România prin gama variată de produse comercializate, prin calitatea produselor dar și prin serviciile profesionale oferite – service în garanție și post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri de scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

“Poate vă întrebați cum se definește succesul pentru Metatools? Este vorba despre respectul față de lucrul bine făcut, despre parteneriat, încredere și pasiune” – a declarat Mircea Androne, Director Comercial și co-fondator Metatools Ploiești.

Având peste 100 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro în 2017, Metatools deține 3 showroom-uri de profil tehnic și centre de service în Ploiești, Buzău și Pitești, construite la cele mai înalte standarde, un portofoliu impresionant de produse și un proiect la nivel național dezvoltat sub numele Smart Quality, proiect ce include distribuția unor branduri cu exclusivitate pentru România.