Maratonul sculelor BOSCH la METATOOLS

Pe 21 septembrie a avut loc la sediul Metatools din Ploiești, evenimentul “Maratonul Sculelor Bosch”, organizat în parteneriat cu Robert Bosch România, eveniment care a marcat începutul unei noi etape în dezvoltarea companiei Metatools. Odată cu extinderea showroom-ului de scule, unelte și utilaje cu o nouă zonă de echipamente pentru protecția muncii, Metatools oferă clienţilor săi peste 10.000 de articole pe stoc expuse într-un showroom de peste 800 mp.

Printre invitați s-au numărat oficialități locale, clienți și parteneri Metatools. În cadrul demonstrațiilor tehnice realizate de reprezentanții Bosch, participanţii au avut ocazia să vadă la lucru dar şi să testeze cele mai noi echipamente, în trei ateliere tematice: scule electrice profesionale şi aparate de măsură, scule electrice de meşterit şi aparate de măsura hobby, accesorii pentru scule electrice.

Din program nu au lipsit promoţiile, lansările de noi produse, probele de îndemânare şi concursurile recompensate cu multe premii. Surprizele evenimentului au fost spectacolul de dansuri grecești pus în scenă de ansamblul Orfeas și o prezentarea inedită de echipamente pentru protecția muncii.

Metatools are deja o experiență vastă în organizarea unor astfel de întâlniri ce aduc împreună clienți și furnizori de scule și echipamente, specifice domeniului construcțiilor și al industriei. Printre acestea amintim: Bosch Power Adventure (2008), Ridgid Reputation Roadshow (2010), Makita Demo Tour (2010), Ridgid „We build reputations” (2011) şi Makita Day „Testează calitatea japoneza” (2011).

„Am avut emoții deoarece am vrut să oferim participanților un altfel de eveniment decât cele organizate până în prezent. De aceasta dată am îmbinat demonstrațiile tehnice realizate de partenerii noștri de la Bosch, cu spectacolul susținut de ansamblul de dansuri grecești Orfeas, dar și cu prezentarea de echipamente de protecție a fetelor de la Unique Models” declară domnul Mircea Androne, Director Comercial, Metatools.

Există şi perspective de viitor precum continuarea proiectelor de implicare socială la nivel local, similar celui din 2011, când Metatools s-a alăturat demersului de sprijin educațional “We build reputations” al companiei Ridgid, printr-o donație de echipamente în valoare de peste 20.000 de euro, la Facultatea de Petrol și Gaze din Ploiești, cât și celui din 2012, în calitate de sponsor al ISU, în desfășurarea concursului național de descarcerare.

“Ne-am propus în cadrul acestui eveniment să marcăm parteneriatul cu Metatools. Compania distribuie întreaga noastră gamă de scule şi accesorii Bosch. În cadrul evenimentului clienţii au putut testa cele mai noi scule, de asemenea acest lucru fiind valabil şi după terminarea acestui eveniment, la cerere. Metatools a ajuns în foarte scurt timp unul dintre cei mai importanţi distribuitori de scule Bosch din punct de vedere al cifrei de afaceri, de remarcat fiind şi parteneriatul în sine” declară domnul Mircea Georgescu, Director regional de vânzări, Divizia de scule electrice şi accesorii din cadrul companiei Robert Bosch SRL.

 

Un alt obiectiv este participarea și implicarea în proiectele locale de dezvoltare din domeniul construcțiilor prin oferirea unor pachete de produse și servicii de înaltă calitate, la prețuri avantajoase. „Dorim să creștem cota de clienţi și să asigurarăm satisfacție totală prin intermediul programelor de fidelizare derulate cu furnizorii parteneri, cum ar fi aceste evenimentele demonstrative„ adaugă domnul Mircea Androne.

Metatools SRL este o societate cu capital integral românesc care activează de peste 14 ani pe piața furnizorilor de scule electrice și accesorii scule electrice, echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor. Cu o prezență activă în sfera de activitate și având în permanență strategii pentru dezvoltare, pe parcursul activității sale, compania a realizat parteneriate puternice cu numeroase companii, recunoscute la nivel național și internațional, în scopul furnizării celor mai eficiente soluții tehnico-comerciale, produse și servicii de calitate la prețuri accesibile și bineînţeles adaptate nevoilor clienților.

Contact:

Str. Poligonului, nr. 2, 100070, Ploieşti – Prahova

Telefon: 0244 598 277

Telefon service: 0244 598 277 int. 121; 0747 118 112

Fax: 0244 406 698

Mobil: 0743 105 460, 0720 066 174

E-mail: office@metatools.ro