MANHUNT – UN FOST MEMBRU AL TRUPELOR SEAL, GAZDA UNUI NOU PROGRAM DE PE DISCOVERY CHANNEL

A fost membru al trupelor SEAL, fiind specializat în utilizarea de armament greu și misiuni de supravieţuire, evadare, rezistenţă şi fugă. Se numește Joel Lambert și este gazda celui mai nou program de supraviețuire de pe Discovery Channel. Manhunt va avea premiera duminică, 2 martie, de la ora 22.00.

În fiecare episod, Joel are o misiune dificilă: după ce este adus într-o zonă necunoscută, având asupra lui doar câteva articole de bază pentru supravieţuire şi un bidon cu apă, are la dispoziţie cel mult 48 de ore ca să ajungă într-un punct de ieşire prestabilit, fiind urmărit în fiecare săptămână de o altă unitate specială: în Arizona, de trupele de recunoaştere Phantom ale Armatei SUA; în Polonia, de trupele de frontieră Straz Graniczna; în Africa de Sud, de Fundaţia Internaţională Anti-Braconaj (IAPF); în Filipine, de Rangerii Militari; în Panama, de trupele de elită implicate în lupta anti-drog; iar în Coreea de Sud, de trupele SWAT ale Poliţiei Naţionale. Joel încearcă să nu se lase prins, folosind diverse tactici diversioniste şi tehnici de supravieţuire învăţate în cei 10 ani de experienţă ca membru al trupelor SEAL ale Marinei SUA, aplicând mai multe strategii de supravieţuire, adaptate la particularităţile mediului în care se află şi la tehnicile specifice ale trupelor care îl urmăresc.

Telespectatorii participă direct la urmărire prin intermediul camerelor care filmează alături de Joel, dar și alături de urmăritori, rând pe rând. Expert în misiuni de evadare şi fugă, Joel identifică şi folosește în favoarea sa punctele slabe ale fiecărei unităţi de elită. Însă misiunea lui este îngreunată pentru că el trebuie să facă față deshidratării, foamei şi forţelor naturii. Așadar, va reuşi oare Joel să scape? Sau va deveni o victimă fie a urmăritorilor lui, fie a mediului în care se derulează cursa?