LAPP GROUP A INAUGURAT CEL DE-AL 7-LEA CENTRU DE EXCELENTA

Centrul de Excelentă a fost inaugurat în cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din Bucureşti, sub deviza “Viitorul este în mâinile tale!” şi îşi propune să-i

familiarizeze pe studenți cu modul de lucru, cu procesele şi cu echipamentele care se regăsesc în mediul industrial. Susţinut de Lapp Holding AG, în colaborare cu Universitatea Politehnica din Bucureşti, dar şi cu firme renumite din domeniul industrial precum: EPLAN, Rittal, Bosch Rexroth, East Electric, Vergokan, Ssi Scafer, Centrul de Excelență îşi doreşte să devină o piatră de temelie în cadrul procesului de învăţământ, la fel ca în cazul celorlalte Centre de Excelență Lapp din: India, Rusia, Thailanda, Singapore şi Statele Unite ale Americii.

Invitaţii au fost găzduiţi de către Andreas Lapp, Preşedinte al Lapp Group Holding AG şi Consul de Onoare al Republicii India pentru Statele Federale Germane din Baden-Württemberg şi Rhineland-Palatinate. “Am venit special pentru inaugurarea acestui centru de excelență, care pentru noi reprezintă un proiect de viitor. În România, nivelul de aspiraţie către o educaţie excelentă este formidabil, ceea ce mă încântă şi îmi sporeşte încrederea în reuşita acestui proiect. Cu siguranţă, Centrul de Excelență va constitui un real punct de sprijin pentru studenţii români, care au acum şansa de a se familiariza cu produsele, învățând de la cei mai buni”, a declarat acesta. “Entuziasmul şi încrederea în acest proiect sunt nemărginite. Credem cu tărie că prin acest proiect vom reuşi să susţinem dezvoltarea economiei româneşti, cu precădere sectorul industrial, prin pregătirea temeinică a studenţilor interesaţi de acest domeniu”, a declarant Dan Ionaș, Director de Vânzări şi Marketing, Lapp Kabel România.

centrul-de-excelenta-1

Pe parcursul evenimentului, studenţii și o parte dintre clienții Lapp Kabel România s-au familiarizat cu cele 10 staţii de lucru, unde au fost prezentate cele mai noi soluţii integrate pentru cabluri şi tehnologie de conectare.

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este unul dintre liderii de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții de cablare a roboților industriali pentru fabricile viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic. In prezent, compania numără 3300 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție, 39 de filiale și 100 parteneri distribuitori.