KARCHER PREZINTA CELE MAI NOI TEHNOLOGII SI SOLUTII MUNICIPALE

Kärcher a prezentat, în cadrul Primăriei Municipiului Iași – Sala ”Vasile Pogor” și a Primăriei Piatra Neamț, cele mai noi utilaje și tehnologii profesionale în materie de soluții municipale, curăţenie şi mentenanţă.

Compania Kärcher este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiei de curățare. În întreaga lume, numele Kärcher reprezintă satisfacția clienților la probleme complexe de curățare cu soluții complete.

Maşinile municipale MC 130, MIC 42 şi ISAL 6000 sunt soluţia potrivită pentru fiecare nevoie de curăţare a spaţiilor publice.

Maşina stradală de măturat-aspirat, MC 130, poate fi utilizată pe tot parcursul anului. Aceasta are un randament excelent atât în spaţiile deschise, de mari dimensiuni, cât şi în spaţiile delimitate din oraşe şi din centrul acestora.

Maşina municipală multifuncţională, MIC 45, este potrivită pentru curăţarea spaţiilor din zonele urbane. Dotată cu un motor eficient de 45 CP acesta scade semnificativ limitele stricte ale standardului de emisii de evacuare STAGE V şi impresionează prin eficienţa economică. Accesoriile auxiliare se montează cu uşurinţă, au o gamă largă de aplicaţii permiţând utilizarea zilnică pentru mai multe tipuri de activităţi.

Maşina municipală pentru curățenie stradală, ISAL 6000, este un sistem pentru toate activităţile de curăţare. ISAL 6000 este alegerea potrivită pentru curăţarea zonelor urbane şi suburbane, porturi şi aeroporturi. ISAL 6000 este cea mai eficientă opţiune pentru măturarea platformelor industriale precum şi pentru toate activităţile care necesită cele mai bune performanţe de măturare fără să elibereze praful în aer. Maşinile ISAL sunt caracterizate prin rezistenţă şi dimensiuni compacte.

“Suntem furnizor de sisteme. În loc să vindem doar un produs o dată, noi construim o relație pe termen lung cu clienții și le oferim un sprijin complet pentru problemele lor de curățare: consiliere continuă, accesorii potrivite și agenți de curățare. Maşinile municipare Kärcher sunt nu numai durabile dar sunt şi prietenoase cu mediul înconjurător, fiind eco!efficiency”, afirmă Monica IAVORSCHI, Managing Director Kärcher România.

În anul 2008, Kärcher a deschis o subsidiară în România. Începând cu anul 2016 au fost deschise un număr de 6 Kärcher Centere în: Bucureşti, Bacău, Cluj, Iaşi, Târgu – Mureş. În februarie 2018 a fost lansat magazinul online www.kaercher.com/ro. În prezent Kärcher România are aproximativ 90 angajaţi, 5 echipe de vânzări şi peste 300 puncte de vânzare.

Compania germană Kärcher este specializată în proiectarea, producerea şi distribuirea de tehnică de curăţare, atât pentru uz casnic cât şi pentru cel profesional şi industrial. În prezent compania are un portofoliu de peste 3.000 produse şi o reţea teritorială extinsă. Kärcher este numărul 1 pe plan mondial în ceea ce priveşte echipamentele şi produsele de curăţare, furnizând soluţia optimă pentru orice aplicaţie. Kärcher deține peste 600 de brevete active. În trecut, compania a înregistrat un total de 1.823 brevete și proiecte (adică, invenții sau desene protejate de către Kärcher). Cu o tradiţie de 84 ani, Kärcher are o acoperire globală de 85%. Prezentă în 67 ţări cu 110 subsidiare şi 250 locații, Kärcher are 24 de fabrici şi puncte logistice în toată lumea.

 

www.karcher.com/ro