INTALNESTE ENERGIA – LANSARE FILM “The Story of SDMO”

În data de 15 iulie, marți, la Cinema Elvire Popesco din cadrul Institutului Francez din București, a avut loc lansarea filmului documentar corporate “The Story Of SDMO”. Evenimentul a avut loc la ora 19:00 și a reunit peste 90 de persoane din domeniul industrial. Au fost vizionate două proiecții, documentarul companiei și un film tehnic care prezintă etapele de creare ale unui generator electric. Ambele filme au fost produse de compania Wire Entertainment, în colaborare cu The Brothers M Entartainment și Best Tools Company.

Documentarul reprezintă o premieră națională și va fi difuzat atât în Franța și România, cât și la nivel global. Au fost filmate locații cheie precum spitale, centre de date, centrale nucleare, baraje, stadioane etc, locații care reprezintă puncte de maximă importanță pentru buna funcționare a societății moderne.

[video_youtube width=”650″ height=”405″ shadow=”true” autoplay=”0″ autobuffer=”true” ]http://www.youtube.com/watch?v=JIBWnyloTYk[/video_youtube]

[h1 type=”1″ ]WATCH ON YOUTUBE[/h1]

La începutul evenimentului a vorbit Christophe Pomez, Director adjunct al Institutului Francez România la București, care a urat un bun venit invitaților la eveniment. În continuare, invitatul special al acestui eveniment a fost Dragoş Virgil Titea, Secretar de Stat al Ministerului Transporturilor care a informat invitații despre planurile Ministerului Transporturilor pentru restul anului 2014 cât și despre realizările avute până în momentul de față, iar la final Onessa Csender, Director Executiv al DK Expo a invitat publicul la târgul IEAS, ce va avea loc toamna acestui an.

Împreună cu sprijinul personalului companiei SDMO, echipa a reușit să filmeze toate procesele de creare ale unui generator. Filmul documentar a fost filmat în orașul Brest, Franța, unde se află fabricile companiei SDMO și în alte peste 20 de orașe din Europa.

“Best Tools Company reprezintă pe piața din România, în calitate de importator și distribuitor, diverși producători, începând de la producători de echipamente pentru curățenie, utilaje pentru salubrizare, echipamente pentru construcții și, nu în ultimul rând, grupuri electrogene. Pe acest segment suntem reprezentanți exclusivi ai producătorului francez SDMO, care este în acest moment principalul producător european în ceea ce privește numărul de unități și gama de produse, în același timp fiind numărul trei la nivel mondial. Scopul acestor filme a fost de a crea brand-awarness, dar și acela de a sublinia importanța energiei electrice și a echipamentelor care furnizează energie electrică. Veți fi surprinși să vedeți locurile în care le puteți întâlni, începând de la spitale, hoteluri, platforme petroliere până în domeniul militar. Am vrut, prin acest film, să transmitem nu numai numele producătorului, cât și importanța acestor produse,” a declarat Ștefan Blaer, General Manager Best Tools Company.

Pentru realizarea filmelor, echipa de producție s-a folosit de cele mai noi echipamente și tehnici de filmare, durata filmărilor depășind 30 de zile. Acest gen de film este, probabil, cel mai bun produs care există în acest moment pe piața media, atât din România, cât și din Europa și reprezintă primul pas în producția high quality pentru piața industrială.

Wire Entertainment este un grup independent de producție media, cu activități ce includ servicii de producție cinematografică, producție video, editare reviste, servicii de publicitate și creație de calitate înaltă.

The Brothers M Entertainment este reprezentată de Silviu și Bogdan Mustățea, doi dintre cei mai tineri și talentați regizori ai momentului din România. Aceștia și-au început carierele regizând videoclipuri muzicale, astfel dezvoltând o înclinație pentru scenarii, fotografii și filmări profesionale. Entuziasmul și priceperea lor în materie de producție nu cunosc limite, fiind dornici să concureze cu cele mai mari case de producție din lume.––