EVW HOLDING INAUGUREAZA CEL MAI MARE SERVICE MULTIMARCA

EVW Holding a inaugurat cel mai mare service multimarcă pentru vehicule comerciale grele și depozit de piese TRP, în cadrul unei ceremonii în data de 19 septembrie. Brandul de piese TRP este prezent pe piața din România încă din 2015, când EVW Holding a adus acest concept printr-un proiect pilot demarat la Pitești, care s-a dovedit de succes. Conceptul unic a fost gândit pentru promovarea mai eficientă a brandului TRP în România și formarea în viitor a unei rețele de magazine TRP pe teritoriul țării.

Prin deschiderea acestui depozit și magazin de piese TRP – cel mai mare în prezent din rețeaua de peste 100 de locații TRP din lume- se confirmă poziționarea și aprecierea acestui brand pe piața românească.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor importanți reprezentanți oficiali ai TRP: Evert Kneepkens -Market Development and Intelligence Manager, Jeroen Paijmans -Marketing Director Paccar Parts Europe, Marcel van Liempd -Country Parts Manager PACCAR Parts, Daniele Lenci -International District Parts Manager.

TRP este brandul multimarcă de piese al DAF. TRP face parte din portofoliul de piese de schimb al PACCAR Inc., alături de brandurile DAF și PACCAR Parts. TRP “Truck and Trailer parts” oferă o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru toate mărcile de camioane remorci și semiremorci.

Piesele TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privesc standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fără excepție, testate conform standardelor DAF și supuse unor teste standardizate, efectuate în condiții extreme.

Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, consumabile service, scule etc.

Toată gama de produse TRP beneficiază, la fel ca şi piesele originale DAF, de garanție completă pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. În cazul în care montajul  se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente cât și la manoperă.

EVW Holding – Truck Center Pantelimon

EVW Holding se poziționează ferm ca un furnizor important de service și întreținere pentru toate mărcile de vehicule comerciale: camioane, autoutilitare, remorci și semiremorci, autocare și autobuze.

Prin deschiderea Truck Center Pantelimon -cel mai mare service multimarcă- EVW Holding acoperă o nevoie semnificativă identificată pe piață. Specializările

tehnicienilor includ: diagnoză electrică, mecanică generală, reparații motoare și cutii de viteze, geometrie roți. De asemenea sunt oferite servicii de spălătorie și ITP.