O companie ce importă pentru piaţa din România instalatii de producere a energiei din surse regenerabile: sisteme fotovoltaice, centrale de biomasă şi biogaz sau sisteme de automatizări industriale este Productie Energie Verde Srl. Aceasta fost înfiinţată în anul 2008 din initiaţiva companiei italiane Nordelettrica Impianti Srl care are o experienta de 25 de ani în domeniu.

ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, cel mai mare târg de energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din euro regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa revine între 06-08 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Târgul reunește și în acest an, experți și persoane cheie din domeniu și dezvoltă interesul comun pe care îl au România, Serbia și Ungaria pentru energiile regenerabile și eficiența energetică. Programul evenimentului include târgul, forumuri, workshopuri și conferințe.

România este cea mai atractivă țară din estul Europei în privința energiei regenerabile. Aceasta reprezintă o oportunitate de afaceri, atât pentru marii investitori cât și pentru antreprenorii locali cu resurse limitate. Guvernul României încurajează producția de energie regenerabilă prin sistemul de cote obligatorii de achiziție, de certificate verzi. Printre expozanții deja înscriși la târg se numără atât companii naționale cât și internaționale, provenind din 10 țări de pe 2 continente.