Cel mai original magician din ultimele decenii se întoarce pe Discovery Channel, pe 15 septembrie, de la ora 21.00, cu sezonul 3 al programului Dynamo și magia imposibilului, dând dovadă de o dexteritate incredibilă și un stil de magie absolut nou ce uluiesc pur și simplu publicul.

Noul sezon îl prezintă pe Dynamo în aventurile sale prin New York, Ibiza, Marea Britanie și Africa de Sud, uimindu-i pe toți cei care îl întâlnesc. Veţi putea vedea noi numere impresionante de magie alături de actorul de la Hollywood, Samuel L. Jackson, o partidă de biliard cu prezentatorul TV britanic Keith Lemon şi un truc în care Dynamo se înfige singur într-o suliţă, în faţa sportivei britanice medaliate cu aurul olimpic, Jessica Ennis.

În urma întâlnirii cu magicianul britanic, actorul Samuel L. Jackson a declarat: “Creativitatea lui Dynamo m-a uluit. A fost o experienţă extraordinară să îl cunosc pe acest om şi să aflu personal ce înseamnă magia lui.”

În primul episod al sezonului 3 al emisiunii, Dynamo oferă un spectacol incredibil, chiar în inima celebrei Times Square din New York. Apoi, îşi continuă voiajul spectaculos lăsând cu gura căscată turiştii aflaţi în vacanţă în Ibiza, unde magicianul reuşeşte să transforme o fântână arteziană în gheaţă solidă, folosindu-şi doar mâinile. În Africa de Sud, Dynamo aduce la viaţă animale de lemn, apoi face o partidă memorabilă de paintball cu localnicii din Soweto.

Episodul 1 – New York

În acest episod îl urmărim pe Dynamo care ajunge în Statele Unite pentru o mega vizită în New York City. Magicianul şi echipa sa de filmare trăiesc o experience de neuitat, fiind surprinşi de distrugătorul uragan Sandy. În ciuda riscurilor evidente, furtuna îi oferă lui Dynamo ocazia să aducă un strop de magie în New York, într-un moment cu adevărat cutremurător. Totul culminează cu o prezentare incredibilă, chiar în inima celebrei Times Square.

 

Episodul 2 – Ibiza

Dynamo ia o pauză şi, împreună cu cei trei prieteni ai săi, Alfie, Gilera & Dennis, pleacă în White Isle din Ibiza ca să se relaxeze, să exploreze împrejurimile, să facă plajă şi să se ţină de petreceri. Dynamo vrea să vadă o altă latură decât cea prezentată de obicei şi se lasă inspirat de caracterul şi locuitorii unici ai acestor insule, demonstrându-şi măiestria într-un decor cu plaje splendide, apusuri de soare şi petreceri cu invitaţi celebri.

 

Episodul 3 – Africa de Sud

Dynamo vizitează una dintre cele mai interesante ţări din Africa, o naţiune care a trăit o revoluţie politică şi socială uimitoare. De la Johannesburg până în Cape Town, Dynamo se bucură de câteva dintre cele mai frumoase peisaje din lume, interacţionează cu unii dintre cei mai calzi şi mai sinceri fani ai lui şi îşi demonstrează măiestria într-una dintre cele mai mari zone urbane defavorizate din lume.

 

Episodul 4 – Marea Britanie

Seria se încheie cu întoarcerea acasă a lui Dynamo după această nouă aventură magică prin toată lumea. Pe lângă minunaţii lui fani de pe străzile Londrei, el se întâlneşte aici cu câţiva dintre prietenii săi celebri şi face un număr impresionant de magie cu Samuel L. Jackson, joacă o partidă de biliard fără egal cu Keith Lemon şi îşi înfige în corp o suliţă în faţa atletei Jessica Ennis. Episodul se încheie cu căutarea unei comori de 60 de ani pe străzile Londrei.