DUNLOP ATINGE PRAGUL DE 10 MILIOANE DE ANVELOPE PENTRU HARLEY-DAVIDSON

De peste 30 de ani, inginerii Dunlop au colaborat cu Harley-Davidson pentru a dezvolta anvelope care îndeplinesc standardele stricte de performanță cerute de Harley-Davidson. Recent, Dunlop a construit acest parteneriat prin dezvoltarea de noi anvelope, inclusiv introducerea modelului GT502 pentru cel mai recent XL1200 CX Roadster.

Această extensie a gamei continuă un parteneriat care a început în 1981, când Dunlop a fost alesă ca anvelopă aprobată pentru Harley-Davidson Sportster. Doi ani mai târziu, Dunlop a devenit furnizorul de anvelope pentru echipare originală 100% pentru modelul FL de la Harley-Davidson. De atunci, Dunlop a dezvoltat anvelope specifice pentru unele dintre cele mai iconice motociclete Harley-Davidson, inclusiv Dunlop American Elite.

Modelul Elite american a devenit un favorit în rândul iubitorilor de Harley-Davidson, datorită kilometrajului sporit al anvelopelor – ideal pentru aventurile pe distanțe lungi. Această rezistență este susținută de compusul Dunlop MT Multi-Tread din anvelopele petnru roata spate, care încorporează un compus cu uzură îndelungată în centrul anvelopei, împreună cu un compus pentru aderență laterală pe fiecare umăr, pentru o manevrabilitate excelentă.

Recent, Harley Davidson a aprobat cel mai nou model Dunlop GT502 pentru noul lor XL1200 CX Roadster. Cele două noi dimensiuni ale GT502 au o nouă construcție radială. Aceasta este concepută pentru a se potrivi naturii sportive a ultimului Roadster cu suspensia sa dinamică și cu componentele de frânare modernizate.

Andy Marfleet, Director Marketing, Dunlop Motorcycle EMEA a comentat: “Harley-Davidson a stabilit standarde exigente pentru furnizorii lor. Suntem mândri de cele trei decenii în care lucrăm în parteneriat strâns pe o serie de modele. Cele 10 milioane de anvelope livrate ca echipare originală către Harley-Davidson, reprezintă un reper important, iar accentul nostru este acum pe dezvoltarea de noi produse inovatoare pentru noile modele Harley-Davidson”.