Servicii gratuite oferite de Recondis pentru monitorizarea mentenanței  la presele de balotat deșeuri și stațile de sortare a deșeurilor

Un modul online integrat de monitorizare a mentenanței

Recondis Reports este un produs online prin care puteți monitoriza acțiuni de mentenanță, istoricul echipamentelor, raport al erorilor și multe altele. În contextul actual se folosesc tot mai mult soluții inteligente pentru gestionarea funcționării echipamentelor. Aceste soluții au ajutat alți operatori precum ești tu. Au și un impact social și te ajută să stai de partea sigură a lucrurilor.

Digitalizarea în procesele de mentenanță pentru echipamente tehnologice

Imaginați-vă că faceți eforturi pentru creșterea afacerii de reciclare. Faceți investiții, reușiți să colectați marfă bună, încheiați mai multe contracte însă sunteți sabotați din interior de proprile echipamente.

Știu, vouă nu vi se întâmplă. Totuși aș vrea să vă gândiți dacă v-aș întreba acum ați putea în maxim 5 minute să-mi spuneți care sunt costurile voastre cu mentenanța și costurile de downtime cu personalul (adică pierderea cu personalul deoarece nu operează bine echipamentele) ?

Ei bine acum imaginați-vă cum un instrument online care vă poate oferi date pe măsură ce lucrurile evoluează, mentenanța este respectată personalul este instruit și producția monitorizată poate face diferența. Noi la Recondis am dezvoltat un asemenea instrument.

Tendințe în echipamente pentru procesarea deșeurilor

În stațiile de sortare folosim sortatoare optice care folosesc algoritmi desprinși din A.I. (inteligență artificială) . Roboții de sortare care folosesc inteligența artificială au înlocuit personalul uman care sorta pe platformele de sortare. Acum putem să controlăm automat tot procesul de gestiune a deșeurilor de la intrarea în stația de sortare, procesarea acestuia, balotarea cu presele de balotat și evacuarea fracției reziduale prin stația de transfer.

Procesul de mentenanță pentru echipamentele descrise mai sus poate deveni extrem de scump dacă nu folosim instrumente adecvate de monitorizare și planificare a operațiunilor de service. Recondis Technology SRL vă poate livra echipamente și pune la dispoziție un sistem de monitorizare și înregistrare  automată atât a producției cât și a operațiunilor de service efectuate sau planificate pentru viitor. Astfel veți avea un raport complet asupra rezultatelor.

Un modul de vizualizare mentenanță și service gratuit

Recondis a dezvoltat un modul denumit Recondis Reports care deocamdată se află în versiunea de evaluare și care pentru moment vă permite să vizualizați procesele de mentenanță necesare pentru echipamentele pe care le operați. Acest modul poate fi operat împreuna cu un sistem de tip SCADA sau poate fi folosit separat de acesta dacă nu aveți configurat un SCADA. La bază este o aplicație online unde vă puteți loga (înscrie) din website-ul recondis. Aceasta aplicație suportă înregistrări ale operațiunilor de service făcute la echipamentele voastre.  Vă oferă acces rapid la rapoartele de service privind operațiunile efectuate, numărul de ore investit, costul pieselor folosite, recurența cu care ați făcut service și multe altele.

Puteți să faceți programare pentru service sau puteți pur și simplu să vedeți când va fi următoarea intervenție programată. Aveți disponibil în aplicație un calendar al evenimentelor.  Astfel o să fiți la zi cu mentenanța și nu mai riscați pierderi datorită căderilor bruște ale echipamentelor.

Unul dintre cele mai importante beneficii îl veți obține atunci când utilizați această aplicație pentru ca vedeți cât vă costă operarea echipamentelor și vă veți putea face o planificare adecvată

Un alt aspect important este avantajul pe care îl oferă în raportarea obligatorie către autoritățile în domeniul protecției muncii. Astfel puteți oferii un raport complet cu revizii și service efectuat în timpul normat. Veți obține un sigiliu de service care atestă efectuarea verificărilor obligatorii.

Este gratuit

Versiunea de evaluare este gratuită până la sfârșitul anului 2020 și așa va rămâne pentru cine se înregistrează până la această dată în sistem. Veți beneficia de toate funcțiile aplicației și de toate actualizările disponibile.

Fă-ți un cont în această aplicație

Odată creat acest cont și intrat în aplicație te vom contacta și împreună cu tine vom face configurările în funcție de specificul tău.

www.recondis.com

contact@recondis.com