DESCOPERA POVESTILE UNOR SUPERMASINI PE DISCOVERY CHANNEL

Un program care trece dincolo de frumusețea, forța mecanică uimitoare și procesul de fabricație al unora dintre cele mai dorite automobile de pe planetă.

Fiecare episod se concentrează asupra unui anumit model, cum ar fi Pagani Huayra, Dodge SRT Viper, Maserati Ghibli, Ford Mustang, Lamborghini Huracan, Aston Martin V-12 Vantage S, Bentley Continental GT V8 S sau Porsche 918 Spyder. Fiecare mașină are de spus o poveste unică, iar în spatele fiecărei povești se află o super echipă de constructori pasionați de meseria lor, care au depășit obstacole uriașe ca să aducă la viață supremele fantezii ale industriei auto, pentru fanii industriei din întreaga lume.

Sunt rare, frumoase și scumpe și, nu numai că forțează limitele, dar trec mult dincolo de ele, în mare viteză! Care au fost obstacolele cu care s-a confruntat fiecare model? Care a fost sursa inițială de inspirație? Și ce anume face din fiecare super automobil un proiect unic?

Fiecare mașină are o istorie adesea încărcată de presiuni și mize mari, date de finalizare imposibile, întâlniri clandestine, provocări inginerești remarcabile și, desigur, elemente dramatice de stil. Programul Supermașini încearcă să privească dincolo de frumusețea înnăscută, performanțele mecanice uluitoare și elementele de bază ale proceselor prin care se construiesc unele dintre cele mai rapide vehicule pe patru roți de pe glob. Cu alte cuvinte, acest program își propune să exploreze sufletul fiecărei mașini în parte.