DATA CENTER SUMMER FEST: CELE MAI NOI TENDINTE SI SOLUTII DIN DOMENIUL DATA CENTER

Infrastructuri digitale, soluții modulare pentru Data Centere, sisteme de fibră optică și tendințe de ultimă oră în domeniul managementului modern al unui Data Center au fost câteva dintre temele de interes prezente în prim-planul evenimentului “Data Center Summer Fest – Behind The Cloud 2016”. Organizat de compania Synotech Global Services România, acesta a avut loc în data de 21 septembrie, la Willbrook Platinum Business Center and Convention.

Aflat în acest an la cea de-a doua ediție, evenimentul le-a oferit celor peste 300 de participanți posibilitatea de a vizita spațiile de expunere indoor și outdoor pregătite de companii de top din domeniile proiectare şi execuţie Data Centere,  infrastructuri de electroalimentare şi infrastructuri HVAC. Totodată, pe parcursul întregii zile, specialiștii și profesioniștii participanți au putut afla cele mai noi soluții existente în domeniu, în cadrul prezentarilor susținute de reprezentanți ai unor lideri de piață, precum Emerson, Datacor, Fujitsu, APC/ Schneider, Best Tools, Smart Integrated Solutions, Eaton, Celesta, Kronect, Socomec, Nexans.

sy193

Data Center Summer Fest a fost un succes încă de la prima ediție, care a reunit peste 300 de specialiști în domeniu și profesioniști în IT de la cele mai importante companii locale. Synotech Global Services, organizatorul Data Center Summer Fest, este furnizor de servicii de consultanţă, proiectare, implementare şi mentenanţă, pe toate gamele de echipamente IT (hardware si software) şi telecomunicaţii, precum şi execuţie “la cheie” de Data-Center-e, infrastructură AC & DC, HVAC, sisteme de back-up şi sisteme de securitate. Synotech Global Services are în portofoliu proiecte strategice implementate cu succes, precum și o experiență solidă și recomandări relevante din toate verticalele de business.

 

www.synotech.com