DAF ROADSHOW 2018: EVW HOLDING A ADUS NOILE CONFIGURATII ALE MODELULUI DAF “PURE EXCELLENCE” IN PROXIMITATEA CLIENTILOR

Flota oficială demo de camioane a producătorului olandez DAF, aflată într-un circuit prin Europa, a făcut un adevărat tur de forță prin România, în perioada 8-18 mai, desfășurând nu mai puțin de patru evenimente, în locații diferite din țară. DAF Roadshow România, eveniment de tradiție pentru EVW Holding, este un reper în calendarul iubitorilor și utilizatorilor camioanelor DAF, fiind încununarea unei tradiții, și este așteptat de la an la an de comunitatea clienților și partenerilor DAF.

Datorită interesului crescut pentru această generație de camioane DAF, EVW Holding a luat decizia de a fi în proximitatea utilizatorilor locali, partenerilor și potențialilor clienți, etalând o serie de patru evenimente locale. Au fost selectate orașele Arad, Cluj, București și Brașov datorită portofoliului specific de colaboratori, și a potențialului de dezvoltare, cât și datorita faptului că reprezintă poli regionali de creștere a business-ului cu camioane, piese, service și anvelope. Această apropiere de utilizatori și de nevoile lor caracterizează strategia EVW Holding, care a facut astfel un pas important spre întărirea legăturilor la nivel local.

Fiecare dintre evenimente a inclus o prezentare legată de îmbunătățirile semnificative aduse noilor motoare și sisteme DAF, și implicit a avantajelor reale conferite de camioanele DAF din gama “Pure Excellence”. Aceste progrese se traduc în reducerea uzurii motorului, a consumului de combustibil, și maximizarea timpului de exploatare, ducând în final la economii importante de costuri pentru proprietarul camionului.

Punctul de atracție a fost reprezentat de sesiunile de test-drive ale diferitelor configurații, participanții putând astfel să se convingă de confortul sporit în cabină, de silențiozitatea noilor motoare, de manevrabilitatea și robustețea acestor camioane. În fiecare dintre locații au fost disponibile pentru testare următoarele unități: DAF XF FT SSC 530 D cu semiremorcă Krone, DAF CF 8×4 FAD 480 cu basculantă KH Kipper, și DAF LF FA 170 cu suprastructură Tal Techniek și lift Dhollandia. Ele au fost testate în condiții de exploatare ce au simulat folosirea lor în business-ul de zi cu zi: autostradă și șosea, drum de macadam cu denivelări, și respectiv condiții urbane -străzi înguste, sensuri giratorii, parcări.

Core business-ul EVW Holding este și va rămâne sectorul de after-sales. De aceea, în cadrul evenimentelor, a fost disponibil un vehicul special – un DAF CF FAN 340 cu suprastructură de expunere piese. În acest adevărat show-room în miniatură au fost expuse piese DAF și TRP din oferta uzuală, completată cu oferta EVW de anvelope noi și reșapate. De asemenea, EVW Holding a avut ca parteneri pentru o parte din evenimente și companiile WebEye și Raiffeisen Leasing, care și-au prezentat ofertele de servicii specifice  – telematics și finanțare.

EVW Holding, fiind importatorul și distribuitorul oficial în România al VDL Bus&Coach, a pus la dispoziție din parcul propriu un vehicul demo VDL, astfel că doritorii au putut să testeze pe circuit un autocar VDL Futura VDL FMD2-129 / 370. În total, 600 de participanți reprezentând peste 200 de companii au luat parte la acest circuit prin țară: clienți, parteneri, furnizori și potențiali clienți, precum și presa de specialitate -un adevărat Roadshow “Pure Excellence”!