Kärcher, inventatorul aparatului de curăţat cu înaltă presiune, optimizează continuu, încă din anul 1950, principiul curăţării cu înaltă presiune. Fiind unul dintre liderii pieţei mondiale, Kärcher convinge printr-un program de produse care, datorită nivelului ridicat de rafinament tehnic şi flexibilitate, reuşesc să îndeplinească orice cerinţe.

Noul aparat de curăţat cu presiune Kärcher K4 Silent Home Edition reprezintă soluţia optimă pentru îndepărtarea murdăriei de dificultate medie de pe garduri, mobilă de gradină, terase, etc. Totodată, cu ajutorul lancei cu duză rotativă, se pot curăţa pardoselile dure precum cele din piatră sau tencuielile şi pietrele decorative.

K 4 Silent Home Edition este echipat cu un motor cu inducţie, răcit cu apă, cu durată mare de viaţă. Datorită funcţiei inovatoare Silent, zgomotul din timpul funcţionării este redus cu 10dB (A), intensitatea sonoră percepută scăzând cu 50% faţă de cea produsă de curăţitoarele cu înaltă presiune care fac parte din aceeaşi clasă.

Sistemul Anti-Twist şi furtunul Premium Flex previn ștrangularea furtunului de înaltă presiune, acesta desfăcându-se cu uşurinţă.

Cu ajutorul lăncii Vario Power şi a duzei pentru murdărie, se pot curăţa optim autovehicule, garduri, biciclete etc. Filtrul de apă încorporat protejează eficient pompa de particulele solide din apă, iar cele două mânere de transport şi mânerul telescopic permit o mobilitate optimă, garantând confortul utilizatorului.

eurotech text

K4 Silent Home Edition este ergonomic şi compact, având dimensiuni reduse, facilitând astfel depozitarea şi manipularea.

Setul de livrare include accesoriul pentru curăţarea suprafeţelor cu protecţie la stropire T350 şi detergentul pentru curăţarea şi protecţia pietrei 3 în 1.

Compania Eurotech Iaşi este unul dintre cei mai importanţi distribuitori autorizaţi, deţinând, în acelaşi timp, unul dintre cele mai experimentate centre de service la nivel naţional, autorizat să efectueze intervenţii în garanţie şi post garanţie asupra echipamentelor Kärcher. De asemenea, Eurotech oferă clienților săi o gamă completă de accesorii, consumabile, piese de schimb și detergenți pentru echipamentele Kärcher.

Eurotech Iași este o companie cu capital integral autohton, este membră, din anul 2011, a grupului național de firme Rețeaua TEHNIK, grup ce însumează peste 15 magazine de profil (distribuție şi service autorizat de scule și utilaje), precum și centre de închiriere scule și utilaje pentru industrie, construcții, agricultură și cleaning.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Iaşi, România

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Cod Poştal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro