CEFIN TRUCKS ANUNTA LIVRAREA A 16 VEHICULE COMERCIALE FORD TRUCKS CATRE CNAIR

Cefin Trucks anunță livrarea a 16 Autobasculante 4142D Euro 6C Ford Trucks către Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Această comandă importantă vine în urma contractului obținut în 22 martie 2018, în cadrul licitației publice 170048 organizată de CNAIR.

“Câștigarea licitației organizata de CNAIR a fost una dintre provocările noastre, mai ales că s-a derulat în primele luni de la data lansării brandului Ford Trucks în România. Suntem mândri de această performanță și ne bucurăm să fim prezenți cu vehiculele Ford Trucks pe șantierele de construcții de drumuri și poduri din țară.”, declară Stefano Albarosa CEO Cefin Trucks.

“Confirmăm astfel, o dată în plus, angajamentul pe care ni l-am asumat de a oferi companiilor care activează în domeniile Construcții si Lucrări de Infrastructură produse performante, robuste, special concepute pentru a le răspunde și depăși exigențele, și de a aduce o reală valoare adăugată serviciilor lor prin performanța vehiculelor Ford Trucks și costurile de operare optimizate.” adaugă Selim Yazici, Managing Director South East Europe and Balkans, Ford Trucks.

“Avem încredere că produsele livrate de CEFIN, vor răspunde exigențelor CNAIR. Cele 16 autobasculante, achiziționate prin Direcția Mecanizare a CNAIR, vor intra în înzestrarea Companiei de Drumuri și vor fi folosite pentru reparația și întreținerea infrastructurii rutiere naționale. Autobasculantele Ford, cu tracțiune 8X4, achiziționate astăzi sunt destinate în special transportului mixturior asfaltice, produse de stațiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR. Trebuie să precizez că inclusiv aceasta achiziție se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014 și care prevede achiziționarea a 1000 de mașini și utilaje.” declară Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Puterea și stabilitatea demonstrate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro 6C cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare sunt principalele caracteristici care au poziționat vehiculele comerciale Ford Trucks pentru Construcții printre primele branduri pe piața românească la doar câteva luni de la intrarea pe piață.

Noul motor de 13 L Euro 6C, cu 420CP și 2150Nm, asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Acesta dispune de un sistem de recirculare a gazelor de evacuare, geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent. De asemenea, motoarele EcoTorq sunt echipate cu toate sistemele “SMART” care contribuie la economia de carburant: alternator, compresor, pompa de servo cu debit variabil și pompa de apa.

Șasiul ranforsat pe toată lungimea, suspensia ranforsata cât si garda la sol impozantă, ajută autobasculanta 4142D, să-și îndeplinească toate misiunile pentru toate tipurile de încărcătură și condiții rutiere.

Contractul cu CNAIR include și oferirea serviciilor post vânzare. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezenta în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.

Un alt serviciu oferit în cadrul acestui parteneriat îl reprezintă instruirea șoferilor care urmează să fie efectuată de către reprezentanții Ford Trucks.

Vehiculele care au făcut obiectul licitației vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele: Timișoara, Cluj, Craiova și Brașov.

Ford Trucks Best Driver Challenge

Unul dintre principalele avantaje ale vehiculelor comerciale Ford Trucks sunt costurile operaționale poziționate printre cele mai mici din întreaga industrie. Pentru a sublinia o data în plus acest avantaj, Ford Trucks organizează periodic competiția Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs în care pot fi incluși doar șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.

În perioda 15 Mai – 15 Iunie 2018 se derulează Prima Editie a Ford Trucks Best Driver Challenge. In cadrul competiției sunt definite două categorii de participare: Transport și Construcții.

“Ford Trucks acordă o deosebită atenție șoferilor. Astfel, de la sistemele Lane Deperture, Advanced Emergency, cele SMART care echipeaza motoarele Ecotorq, până la această competitie în care sunt puse în valoare aptitudinile șoferilor, valorizăm cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi sau Construcții – resursele umane.” declară domnul Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Singurul criteriul de departajare în cadrul concursului este Consumul mediu de combustibil pe Kilometru obținut în  perioada competiției. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare față de sarcinile zilnice ale șoferilor și participă la eficientizarea activitații lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obținute în concurs se va face prin intermediul Via Truck – soluția profesională de monitorizare și management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.

Premiile puse în concurs sunt 10 vouchere cadou în valoare de 500 de Euro pentru primii 5 clasați la cele doua categorii ale competiției. Rezultatele înregistrate în competitie, și primii clasați, vor fi comunicate săptămânal pe websiteul companiei www.ford-trucks.ro.

Rezultatele finale vor fi publicate pana cel tarziu la data de 1 Iulie 2018.