BEST TOOLS, PREZENTA LA INTALNIREA ANUALA A OPERATORILOR DE SALUBRITATE

Asociația Română de Salubritate (A.R.S.) în parteneriat cu Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.) a organizat, joi, 7 mai, la Romexpo – Sălile Madgearu și Brâncuși, Întâlnirea Anuală A Operatorilor De Salubritate, eveniment cu tema: “Noutăți legislative, de finanțare și tehnice în managementul deșeurilor din România”.

La eveniment au participat, pe lângă operatori de salubritate, reprezentanți din partea autorităților locale, de la nivel de primării și consilii județene, și a Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitare. De asemenea au fost prezente organizații de transfer de responsabilitate, firme de reciclare și producători sau distribuitori de utilaje de profil din România.

Mai mult, în cadrul evenimentului a fost organizată și o mini expoziție unde BT Best Tools Company a oferit participanților demonstrații practice cu mașini și utilaje complexe de salubritate și deszăpezire. Subiectul central al dezbaterilor a fost noul Regulament – cadru al serviciului de salubrizare a localităților aprobat prin Ordinul președintelui A.N.R.S.C. nr. 82/2015, publicat în Monitorul Oficial nr.195, Partea I, din 24 martie 2015.

Directorul A.R.S., Viorel Marcu, a declarat în deschiderea evenimentului că asociația se concentrează pe urmărirea procesului de armonizare a legislației europene cu cea națională pentru dezvoltarea și implementarea unui management al deșeurilor performant în România ce va conduce la dezvoltarea și creșterea finanțării în acest sector de activitate, iar la final a făcut o scurtă trecere în revistă a principalelor probleme cu care se confruntă în prezent România în domeniul deșeurilor.

Compania BT Best Tools a participat în cadrul evenimentului cu automăturătoare marca Bucher CityCat 5006, măturatoarele marca Bucher CityFant 6000 pe autoșasiu DAF, compactorul deșeuri marca CosEco K5B pe autoșasiu DAF, autoșasiul multifuncțional marca Multihog MH90 și diverse accesorii.

be text

CityCat 5006

Cu CityCat 5006, Bucher Schörling devine primul producător care a lansat mașini de curățenie ce se încadrează în clasa Euro 6. CityCat 5006 oferă operatorului confort maxim în utilizare prin interiorul cabinei care furnizează un mediu de lucru modern, putând fi dotat, opțional, chiar și cu trei locuri. De asemenea, ușile de o mărime generoasă permit accesul din orice parte și, datorită faptului că este prevăzută cu geamuri mari, dispune de o vizibilitate excelentă. Panoul transparent integrat în podeaua cabinei permite o vedere directă la gura de aspirare și la reziduurile ce sunt aspirate. Oriunde este necesară curățarea străzilor, această mașină furnizează putere și funcționalitate superioare, tratând toate sarcinile în mod eficient.

Producătorul este unul dintre liderii de piață în clasa 4 mc cu modelul anterior, CityCat 5000. Complet reproiectat, CityCat 5006 produce emisii extrem de reduse. Acesta este propulsat de un motor diesel de 160 CP cu aditiv AdBlue, care îndeplinește cerințele stricte ale standardului de emisii Euro 6.

Performanță superioară și o zonă de acoperire mai mare

Constructorii de la Bucher Schörling au avut două obiective-cheie în dezvoltarea noului CityCat 5006: performanță exemplară și o acoperire sporită. Ca urmare, noul model oferă o putere de aspirare mai mare, având același nivel de zgomot. În plus, volumul spațiului pentru colectarea reziduurilor și rezervorul de apă au fost mărite, astfel că mașina acoperă spații mai mari și poate fi folosită pentru mai mult timp. Modelul 5006 oferă o performanță superioară fiind eficient energetic, economic și cu emisii reduse.

Comenzile și instrumentele dispuse central sunt simple și ușor de folosit. Toate funcțiile sunt acționate și controlate folosind maneta de comandă localizată în partea dreaptă a scaunului șoferului. Vehiculul poate fi utilat cu o mare varietate de echipamente pentru a îndeplini orice nevoie. Adăugarea unui furtun detașabil, un sistem de curățare cu apă la înaltă presiune, un sistem de spălare a străzilor, o perie specială pentru buruieni, o perie frontală și multe alte opțiuni va extinde foarte mult aria sa de funcționare. Operatorul vehiculului are acces facil la toate datele relevante ale mașinii prin intermediul unui display central mare de 7 inch.

După o zi de muncă, nu mai e nevoie ca operatorul să se ocupe de curățarea mașinii pentru că aceasta este prevăzută cu funcție de autocurățire, fiind necesară doar conexiunea la apă. Apoi, operatorul trebuie să activeze funcția EasyClean de auto-curățare. Mașina va fi perfect curată în doar de câteva minute.

 

 

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro