BEST TOOLS COMPANY, PREZENTA LA “DATA CENTER SUMMER FEST”

În perioada 24-25 iunie, a avut loc „Data Center Summer Fest”, eveniment adresat companiilor din domenii de proiectare și execuție a centrelor de date. Evenimentul și-a propus să prezinte companiilor interesate echipamente și soluții de ultimă generație. În cadrul „Data Center Summer Fest” au fost expuse la Mariott soluții modulare pentru centre de date, soluții pentru detecție, alarmare și stingere incendiu, soluții de cooling și power și multe altele.

Evenimentul a fost organizat de Synotech Global Services România, iar printre participanții „Data Center Summer Fest” s-a numărat și compania Best Tools, prezentă cu soluții de electroalimentare marca SDMO. Echipa Easy Engineering a stat de vorba cu Ștefan Blaer, General Manager BT Best Tools Company, pentru mai multe detalii.

Easy Engineering: De ce aţi participat la Data Center Summer Fest?

Ștefan Blaer: Având în vedere colaborarea extrem de bună pe care o avem cu Synotech Global Services, partenerul nostru care oferă servicii de consultanţă, proiectare, implementare şi întreţinere în toate gamele de IT (hardware şi software) şi echipamente de telecomunicaţii, turn-cheie de execuţie Data-Center, AC & DC, infrastructurile HVAC, sisteme de back-up şi sisteme de securitate, am considerat extrem de oportună participarea noastră cu soluţiile de electroalimentare SDMO pe care le importăm pe piaţa din România.

E.E: Ce feedback aveţi în urma evenimentului?

Ș.B: Feedback-ul este unul pozitiv, luând în considerare rata relativ mare a participanţilor la eveniment, dar şi al interesului arătat în ceea ce priveşte soluţiile de back-up pe care le putem furniza pentru aplicaţii Data-Center.

E.E: Ce aţi prezentat în cadrul evenimentului?

Ș.B: În cadrul Data Center Summer Fest am încercat să prezentăm întreaga gamă de grupuri electrogene produsă de SDMO, începând cu generatoarele portabile ce utilizează combustibili lichizi (benzină sau diesel) sau gaz (gaz natural sau LPG), generatoare staţionare cu puteri de 66, 100 și respectiv 220 kVA, precum şi gama destinată RENTAL.

bt text

E.E: Ce soluţii oferă compania Best Tools pentru aplicații Data Center?

Ș.B: Soluţiile pe care le putem propune pentru aceste aplicaţii sunt extrem de diverse şi acoperă o plajă largă de puteri începând de la 1 la 3.300 kVA. Având în vedere experienţa extrem de vastă pe care producătorul SDMO a acumulat-o de-a lungul timpului în ceea ce priveşte instalarea de grupuri electrogene în Data Centere, astăzi putem oferi soluţii „la cheie” care să includă proiectarea, furnizarea, instalarea şi asigurarea serviciilor de mentenanţă şi intervenţie pe toată durata de viaţă a echipamentelor. Componentele utilizate în procesul de producţie sunt fabricate de producători consacraţi cum ar fi MTU, VOLVO, JOHN DEERE, MITSUBISHI sau LEROY SOMER. În plus, panourile de automatizare şi tablourile de transfer de sarcină sunt produse în cadrul grupului astfel încât acestea să înglobeze toate cerinţele fabricantului, atât în ceea ce priveşte calitatea, dar şi funcţionalitatea.

E.E: În ce stadiu se află piaţa de Data Center?

Ș.B: Piaţa este una în creştere comparativ cu anii precendeți.

E.E: Intenţionaţi să participaţi şi anul viitor la Data Center Summer Fest?

Ș.B: Luând în considerare feedback-ul bun pe care l-am avut în urma acestui eveniment, cu siguranță plănuim să participăm și la următoarele ediții ale Data Center Summer Fest.

E.E: La ce alte evenimente aţi mai participat?

Ș.B: Anul acesta ne-am propus şi am reuşit deja să participăm la câteva evenimente ce au avut teme diverse precum utilajele de salubrizare, aplicaţiile de tip Data Center și echipamentele pentru construcţii, iar rezultatele sunt extrem de încurajatoare. Participarea noastră, focusată pe aplicaţii izolate şi sectoare de activitate specifice, ne-a pus în contact cu utilizatori extrem de informaţi, iar discuţiile avute au adus beneficii ambelor părţi.

 

 

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro