BEST TOOLS COMPANY A LANSAT IN ROMANIA GAMA KD DE MOTOARE SI GENERATOARE

Vineri, 19 mai, Best Tools a lansat în România gama de motoare și generatoare KOHLER seria KD, cu puteri cuprinse între 800-4200 kVA, în cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club din București. În cadrul evenimentului au avut loc atât prezentări ale noilor motoare și a performanțelor acestora, cât și descrieri detaliate ale grupurilor electrogene cu motorizări KOHLER din seria KD.

Prezentările au fost făcute de cei doi reprezentanți ai companiei KOHLER-SDMO, Yann TANGUY – Area Sales Manager si Denis CALVES – Project Sales Manager . Prezentările au fost urmate de o demonstrație outdoor a modelului KD1100 – 1100kVA in varianta cu carcasa de insonorizare, iar mai apoi de un cocktail, unde invitații au avut ocazia să participe la un turneu de Golf Pro. Câștigătorii turneului au primit machete cu noua gama de generatoare, crose de golf și mingii de golf personalizate.

Noua serie de motoare KD ce intră în componenta grupurilor electrogene fabricate de KOHLER-SDMO ce furnizeaza puteri curpinse între 800 kVA și 4.200 kVA, a fost dezvoltată KOHLER-SDMO și LIEBHERR pe parcursul a 6 ani dintre care cei 3 ani de testare au însumat mai mult de 50.000 ore de funcționare pe bancurile de probe. În cadrul seriei KD au fost lansate două modele de motoare, respectiv K135 (pentru gama de puteri 800-1800kVA) si K175 (pentru >2000kVA) acestea fiind proiectate cu scopul de a livra durabilitate extremă, consum redus de combustibil, dimensiuni compacte astfel încat să poată fi utilizate într-o varietate de aplicații.

Utilizatorii noii serii KD vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară în consumul de combustibil, intervale extinse de service și economisirea spațiului. Noile generatoare sunt proiectate pentru a îndeplini regulile globale privind emisiile, putând fi customizate astfel încât să îndeplinească cerințele specifice ale utilizatorilor. Opțiuni multiple sunt disponibile pentru a asigura o performanță optimă pentru cele mai solicitante operațiuni.

Generatoarele sunt proiectate pentru condiții variate de temperaturi ambientale. Datorită tehnologiilor avansate și a sistemelor de control, dar și monitorizare a fiecărei componente, seria KD oferă o foarte înaltă calitate a puterii și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

Generatoarele din gama KD SERIES sunt proiectate din materiale durabile de o calitate înaltă pentru utilizare în cele mai solicitante medii. KOHLER-SDMO nu face compromisuri când vine vorba de calitatea produselor sale și conformitatea acestora cu standardele existente. Mai mult decât atât, nivelurile de siguranță și de utilizare a generatoarelor KD SERIES depășesc cerințele actuale.

Best Tools, importatorul unic pentru KOHLER-SDMO în România a fost înfiinţată în anul 2006, începându-și activitatea prin distribuirea echipamentelor de curăţenie cum ar fi: aspiratoare industriale, maşini de spălat pardoseli şi maşini de măturat. În timp, gama de echipamente a fost diversificată, dezvoltând patru divizii separate. Prima divizie se ocupă acum în continuare de vânzarea echipamentelor de curăţenie şi echipamentelor de salubrizare, a doua de grupuri electrogene și UPS-uri,  a treia o reprezintă partea de reprezentare şi distribuţie a echipamentelor de construcţii, în timp ce ultima are ca obiect închirierea generatoarelor de curent.

Best Tools acoperă mai multe segmente de piaţă precum cel industrial, al echipamentelor portabile, echipamentelor destinate închirierii sau cel al proiectelor speciale. În timp, a reuşit să dezvolte cu succes mai multe canale de distribuţie pentru toată gama de echipamente din portofoliul grupului KOHLER-SDMO.

Având peste 100 de ani de experiență ca specialist la nivel mondial în grupuri electrogene, parteneriatul dintre KOHLER și SDMO a intrat într-o nouă eră odată cu lansarea noilor modele de grupuri electrogene din Seria KD, echipate cu propriile sale motoare KOHLER.