BEAR GRYLLS “ULTIMATE SURVIVORS”

Discovery Networks International anunţă că Bear Grylls, expertul în supravieţuire devenit un adevărat fenomen mondial, se întoarce pe Discovery Channel într-o nouă producţie: Bear Grylls: Ultimate Survivors. Această serie de 6 episoade a câte 60 de minute va fi difuzată pe Discovery Channel în 217 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia-Pacific şi America Latină.

 

“Sunt extrem de încântat să colaborez din nou cu Discovery – canalul unde a început aventura “Tehnici esenţiale de supravieţuire”. “Bear Grylls: Ultimate Survivors” şi orice proiecte viitoare vor fi extrem de intense, dar tocmai în asta constă farmecul lor! Programul “Tehnici esenţiale de supravieţuire” m-a purtat prin câteva dintre cele mai dure regiuni şi tipuri de climă existente, iar noul serial aduce la un alt nivel toată această experienţă. De aceea ne propunem să urmărim poveşti de supravieţuire reale, incredibile, împărtăşindu-vă pe parcurs tehnici de supravieţuire,” a declarat Bear Grylls.

 

“Suntem încântaţi să îl avem din nou pe Bear în echipa Discovery,” a declarat Luis Silberwasser, Chief Content Officer and Executive Vice President, Discovery Networks International.  “El este cel care a schimbat cu adevărat regulile jocului în programele de supravieţuire şi a avut un rol esenţial în transformarea lor în elementul de mare forţă al zilelor noastre.”

 

În Bear Grylls: Ultimate Survivors, Bear face încă un pas, folosindu-se de experienţa lui în tehnici de supravieţuire, dezvăluind poveştile incredibile ale unor oameni obişnuiţi, care au trecut prin situaţii extrem de dure. Combinând imagini uimitoare de arhivă şi interviuri cu supravieţuitorii, Bear va trece el însuşi prin aceleaşi pericole şi scenarii, retrăind în mod direct acele experienţe şi demonstrându-ne cum putem supravieţui în câteva dintre cele mai dezolante peisaje ale lumii. De la cazul unui avion prăbuşit în Amazon până la poveşti derulate în crevasele izolate ale Alpilor Europei sau în deşertul necruţător din nordul Africii, Bear înfruntă zone mai ostile ca oricând, pentru a demonstra abilităţile care i-au ajutat pe supravieţuitori să se întoarcă în lumea civilizată. Programul Bear Grylls: Ultimate Survivors trece dincolo de simpla rezistenţă fizică, dezvăluind tăria de character a oamenilor care au făcut faţă unor presiuni uriaşe.

 

“Suntem extrem de încântaţi de noua serie a lui Bear, care aduce o perspectivă inedită asupra punctului său forte: tehnici extreme de supravieţuire,” a declarat Julian Bellamy, Creative Director and Head of Production & Development, DNI.  Bear Grylls: Ultimate Survivors combină stilul unic de supravieţuire al lui Bear cu unele dintre cele mai cutremurătoare poveşti de supravieţuire prezentate vreodată. Această serie va deveni un program pe care toţi iubitorii de aventură din lume îşi vor dori să îl urmărească.”

 

Bear Grylls: Ultimate Survivors este un program produs pentru Discovery Networks International de betty TV. Pentru Discovery Networks International, producătorul executiv este Sarah Davies. Pentru betty, producătorul executiv este Neil Smith.