BEAR GRYLLS – DINCOLO DE LIMITE

Bear Grylls, cel mai celebru aventurier din lume, a decis să-și asume cea mai dificilă misiune a sa de până acum, în Dincolo de limite cu Bear Grylls, un nou program în șase părți pentru Discovery Channel care îl urmărește întorcându-se în sălbăticie.

În fiecare episod, expertul în tehnici extreme de supraviețuire va avea o companie surprinzătoare: două persoane dornice să scape de spaime personale care le-au împovărat toată viața. Apăsați de aceste frici, ei au decis acum să le înfrunte în cel mai direct mod, în cel mai pur stil Bear Grylls. Noua emisiune are premiera pe Discovery Channel, duminică, 5 aprilie, de la ora 21.00.

Dincolo de limite cu Bear Grylls demonstrează că oricine poate trăi aventuri în sălbăticie, oricât de speriat sau de lipsit de experiență ar fi. Dacă se bucură de pregătirea și susținerea potrivită, va reuși nu numai să supraviețuiască, ci chiar să se simtă excelent în sălbăticie.

Douăsprezece persoane obișnuite doresc să-și învingă fobiile mai puțin obișnuite, ajungând în câteva dintre cele mai neprimitoare locuri de pe glob. Reputația lui Bear e în joc în fiecare episod, căci el va ajuta doi oameni să-și înfrunte fobiile și anxietățile care le-au condiționat viața. Pe parcursul unei expediții de trei zile, meticulos planificate, Bear îl aduce pe fiecare dintre însoțitorii săi în situația de a fi testat până la limită și chiar dincolo de aceasta. Filmând el însuși de multe ori, pentru a-şi putea dezvălui cele mai ascunse gânduri și motive de îngrijorare, Bear Grylls apare așa cum nu a mai fost văzut până acum. Ca să poată avea cea mai mică șansă de a-i ajuta pe acești oameni să scape de fricile care le distrug viața, Bear știe că mai întâi trebuie să le câștige încrederea, dar în egală măsură trebuie să fie și foarte ferm. Le oferă o experiență care le poate schimba viața, deși unii dintre tovarășii lui de drum au evitat aceste probleme toată viața lor.

discovery 2 text

Aflați însă acum în mijlocul sălbăticiei, fără elementele care acasă le distrag atenția sau le asigură confortul, ei sunt supuși de Bear unor probe tot mai dificile, pentru a lua contact direct cu cele mai negre coșmaruri ale lor. Dacă planul lui Bear reușește, cu toții vor scăpa definitiv de aceste spaime. Programul îi poartă pe Bear și pe însoțitorii săi îngroziți prin diverse zone sălbatice din Mexic și Italia. Decis să-i pună față în față cu spaimele care le distrug viața, Bear le testează mai întâi hotărârea de a-și învinge limitele și astfel apare el însuși într-o nouă lumină, ca un sfătuitor, confident și prieten încurajator, ajungând să parcurgă un registru nebănuit de trăiri și emoții.

Înălțimile, microbii, păianjenii și șobolanii sunt doar câteva dintre fobiile cu care se luptă însoțitorii lui Bear în fiecare zi, însă toate sunt imposibil de evitat în aceste locuri deloc primitoare. Tehnicile de supraviețuire ale lui Bear sunt supuse testului suprem, căci el își promite că îi va proteja pe acești oameni, va avea grijă să nu li se întâmple nimic și îi va trimite acasă teferi și nevătămați. El vrea să le arate că, deși se consideră vulnerabili, au în ei puterea de a-și schimba singuri viața. După părerea lui, dacă vor reuși să iasă cu bine din aceste situații, vor reuși absolut orice își propun.