BANDELE DE CARTIER DIN BOSTON. DISCOVERY CHANNEL TE CONDUCE IN CELE MAI PERICULOASE CARTIERE

Ești curios să afli cele mai bine păstrate secrete ale unei comunități ascunse, care trăiește după propriile legi? Discovery Channel îți dezvăluie lumea văzută prin ochii membrilor celor mai periculoase bande de pe străzile din Boston, în noua  serie Bandele de cartier din Boston. Trei dintre cele mai cunoscute astfel de grupări, Southie, Dorchester și Roslindale, îți vor arăta ce înseamnă un stil de viață complet diferit de tot ce vezi în jurul tău,  începând de marți, 10 iunie, de la ora 21.00.

De secole, oraşul Boston este condus de bande dure de cartier, aflate într-o bătălie constantă pentru a câștiga controlul şi puterea supremă. Membrii acestora instituie legea străzii și conduc partea ascunsă a orașului, păstrând stilul de viață al unei lumi apuse.

În premieră absolută, Discovery Channel oferă telespectatorilor acces direct pe linia frontului în acest război etern dintre cele mai vechi bande rivale din Boston în care fiecare apelează la orice metode pentru a-şi menţine autoritatea într-unul dintre cele mai vechi oraşe din America.

Cea mai mare dispută o generează pariurile sportive. Bineînțeles, afacerea presupune şi împrumuturi ilegale, trafic cu diferite mărfuri sau rezolvarea conflictelor din cartier după propriile lor legi.

Southie, cea mai mare şi mai puternică bandă din Boston, este condusă de celebrul Pat Nee, cunoscut pentru divergențele sale cu gangsterul Whitey Bulger. Această bandă se străduiește să își mențină poziția dominantă, folosindu-și reputația, dar și forța, pentru a păstra ordinea.

Roslindale, o bandă “în plină ascensiune”, acţionează pe un teritoriu învecinat, fiind obligată să  plătească “chirie” bandei Southie, un fel de taxă pentru libertatea de acţiune, ceea ce reprezintă o sursă constantă de tensiuni. Membrii bandei “Rozzie” sunt nerăbdători să conteste autoritatea bandei Southie, însă sunt perfect conștienți de urmările grave ale unei astfel de inițiative.

A treia bandă, Dorchester, fiind mai mică, este prinsă undeva la mijloc în acest conflict. Aceasta dorește cu orice preț să își păstreze independența, fără a fi nevoită să se supună uneia dintre cele două grupări mai mari, în cazul unui război cu urmări decisive. Poziția membrilor Dorchester este poate cea mai dificilă, dar asta înseamnă legea dură a străzii.

Iată o parte a societăţii care trăieşte oarecum ascunsă, fără să apară pe radar. Seria Bandele de cartier din Boston îți dezvăluie secretele bine păstrate ale comunității pariurilor sportive din Boston, diferitele afaceri obscure ale membrilor, dar și viața de familie și loialitatea extremă a acestora.

Pat Nee este liderul bandei Southie şi o adevărată legendă în lumea interlopă a Bostonului. Născut în County Galway, Irlanda, Pat a emigrat în America împreună cu familia sa la vârsta de doar 8 ani. Acesta este fost puşcaş marin şi a luptat în războiul din Vietnam, în anii 1960.