AUSTRIA SE PREZINTA CU O PARTICIPARE COLECTIVA LA EXPOZITIA INTERNATIONALA MACHTECH&INNOTECH EXPO DIN SOFIA

Forumul reunește reprezentanții sectorului în perioada 26-29 martie la Inter Expo Center–Sofia. Expoziția MachTech&InnoTech Expo 2018 marchează o prezență austriacă sporită. Forumul internațional pentru mașini şi tehnologii de prelucrare a metalelor va reuni reprezentanții sectorului în perioada 26-29 martie la Inter Expo Center–Sofia, Bulgaria.

Printre companiile austriece care vor participa la MachTech&InnoTech Expo 2018 sunt AUWA Umwelttechnik & Recycling Handels GmbH, DMH Dichtungs- und Maschinenhandel GmbH, HellermannTyton GmbH, InterTech Handels GmbH, Merlin Technology GmbH şi Wittmann Battenfeld GmbH. Standul colectiv este organizat de Departamentul Comercial al Ambasadei Austriei din Sofia.

Firmele austriece vor prezenta o varietate de produse, inclusiv mașini de balotat și utilaje de concasare, echipamente de etanșare, soluții de cablare, maşini de propulsie, mecatronica, echipamente pentru macarale şi pentru ridicare şi transport, inginerie, mașini de turnare prin injecție a pieselor de plastic și instalații de umidificare a aerului.

În acest an, expoziția internațională MachTech&InnoTech Expo își mărește amploarea. Pe lângă cele din Austria, vor participa companii din Bulgaria, România, Ungaria, Polonia, Turcia și China.

Reuniunile de afaceri bilaterale deschid noi oportunități pentru participanți

Toți participanții la expoziția MachTech&InnoTech Expo vor putea şi în acest an să se angajeze în întâlnirile bilaterale B2B MatchMaking care deschid noi orizonturi pentru dezvoltarea afacerilor. Acestea vor avea loc pe 28 martie. Participarea este gratuită, dar o înregistrare la imm-industry-4-2018.b2match.io până la 20 martie este necesară. După o examinare a cererilor depuse, fiecare participant aprobat va primi un calendar personal pentru întâlnirile din cadrul evenimentului.

Ultima ediție a expoziției a atras peste 120 de companii top, reprezentând peste 250 de branduri globale. Pe lângă o creștere de expozanți bulgari și străini, forumul înregistrează creșterea interesului străin prin atragerea de vizitatori din Serbia, România, Republica Cehă, Polonia, Macedonia, Italia, Turcia și Germania.

Paralel cu MachTech&InnoTech Expo 2018, va avea loc şi singura expoziţie din Bulgaria dedicată managementului sectorului hidro – APA Sofia. Mai multe informații și toate știrile despre MachTech&InnoTech 2018 pot fi găsite pe site-ul machtech.bg.